Şcoala de Vară de Studii Baltice şi Nordice „Lumini Nordice” va continua anul viitor (foto)

Prima ediţie a avut loc în perioada 29 iulie-11 august şi a avut ca participanţi 50 de elevi, studenţi şi masteranzi din România şi Republica Moldova.

Read more

Expoziţii noi la Muzeul de Istorie din Târgovişte. Aflaţi ce vă aşteaptă acolo! (foto)

Documente din arhivele de la Geneva întâmpină vizitatorii muzeului pe holul de la intrare, iar în sala Auditorium fotografii cu peisaje din lumea îndepărtată a Norvegiei îi introduc într-un univers aproape fantastic.

Read more

Record de vizitatori la Curtea Domnească. În prima jumătate a acestui an au trecut pragul ansamblului monumental 80.000 de vizitatori

În primele 5 luni ale anului 2012, peste 80.000 de persoane au vizitat muzeele din cadrul Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească” Târgovişte.
Această creştere spectaculoasă a numărului de vizitatori nu a mai fost atinsă în niciun an din  perioada 1990 – 2011. Cei mai mulţi au vizitat Ansamblul Monumental „Curtea Domnească“, cel mai important obiectiv turistic din judeţul Dâmboviţa, unde au fost extinse spaţiile expoziţionale în urma finalizării lucrărilor de restaurare.
Read more

Mii de vizitatori au petrecut de 1 Mai, la Curtea Domnească

Aproape 2000 de vizitatori au trecut pragul Curţii Domneşti în minivacanţa de 1 mai. Atât pe 30 aprilie, cât şi pe 1 mai, programul de vizitare, a fost cel obişnuit. De asemenea, în perioada 1 ianuarie – 1 mai 2012  un număr de 55 659 de persoane au vizitat muzeele din cadrul Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească” Târgovişte.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro