Târgoviştea organizează Congresul Internaţional de Tracologie, ediţia 2013

La eveniment vor fi prezenţi peste 100 de specialişti din Europa şi nu numai. Congresul se organizează din patru în

Read more

Conferinţa Internaţională de Analiză Neliniară şi Matematici Aplicate de la Târgovişte, la a 11-a ediţie

 

Ea va avea loc în perioada 21-22 iunie 2013, la Târgovişte, organizată neîntrerupt din anul 2003 de Departamentul de Ştiinţe al Facultăţii de Ştiinţe şi Arte – Universitatea Valahia din Târgovişte.

Read more

UVT, implicată în parteneriatul Stat-Biserică, pentru România

Universitatea “Valahia” din Târgoviște prin Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare “Dumitru Stăniloae”, Universitatea “Ovidius” din Contanța și Fundația Ecumenică “Pro Axe Mundi” din București organizează, în perioada 5-7 Iunie 2013, la Sinaia, Seminarul Național cu tema: Parteneriatul Stat-Biserică în România. Misiunea socială a Bisericii astăzi.

Read more

UVT propune metodologia IBSE de predare interdisciplinară a Ştiinţelor şi în alte judeţe

Cea de-a doua etapă a proiectului PROFILES, primul program de formare pentru instruirea profesorilor de Ştiinţe acreditat în România şi implementat la nivel naţional de Universitatea “Valahia” din Târgovişte, a cuprins – pe lângă judeţul Dâmboviţa – şi judeţele Buzău şi Teleorman.

Read more

Târgoviştea, din nou centru al latinităţii

Aici se organizează, în perioada 10-12 mai, cea de-a XIII-a ediţie a colocviului „Latinitate – Romanitate – Românitate”, eveniment devenit tradiţie la Universitatea Valahia din Târgovişte, în preajma datei de 15 mai – Ziua Latinităţii.

Read more

O nouă facultate şi noi specializări la Universitatea Valahia din Târgovişte

 

De la 1 octombrie 2013 se va înfiinţa Facultatea de Ştiinţe Social-Politice, care va cuprinde trei domenii de studiu : Ştiinţele Comunicării, Litere şi Ştiinţe Politice, acest ultim program de licenţă amintit numărându-se între cele mai noi acreditate la Universitatea Valahia din Târgovişte.

Read more

Şcoala de Vară de Studii Baltice şi Nordice „Lumini Nordice” va continua anul viitor (foto)

Prima ediţie a avut loc în perioada 29 iulie-11 august şi a avut ca participanţi 50 de elevi, studenţi şi masteranzi din România şi Republica Moldova.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro