Vezi câte locuri scoate anul acesta la concurs Universitatea „Valahia” din Târgovişte!

Absolvenţii cu diplomă de bacalaureat au la dispoziţie 895 de locuri finanţate de la bugetul de stat pentru studii universitare de licenţă. În cifra de şcolarizare sunt incluse şi un număr de locuri pentru tinerii din republica Moldova, care au diplomă de bacalaureat obţinută în România – 10 locuri şi pentru românii de pretutindeni – 52 de locuri.

 

Cei care vor să se înscrie la studii de master trebuie să ştie ca 400 de locuri sunt finanţate de la bugetul de stat. Alte 20 de locuri sunt rezervate pentru românii de pretutindeni.

Cele mai multe locuri le oferă Facultăţile de Ştiinţe Economice (750 pentru studii de licenţă şi 400 pentru studii masterale), Inginerie (655 pentru studii de licenţă, 149 pentru studii masterale), Drept şi Ştiinţe administartive (450 pentru studii de licenţă), Teologie (125 pentru studii masterale).

Înscrierea pentru concursul de admitere a început deja la unele facultăţi din cadrul universităţii târgoviştene şi presupune două sesiuni. Vezi aici calendarul de admitere!

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro