Vezi câte locuri scoate anul acesta la concurs Universitatea „Valahia” din Târgovişte!

Absolvenţii cu diplomă de bacalaureat au la dispoziţie 895 de locuri finanţate de la bugetul de stat pentru studii universitare de licenţă. În cifra de şcolarizare sunt incluse şi un număr de locuri pentru tinerii din republica Moldova, care au diplomă de bacalaureat obţinută în România – 10 locuri şi pentru românii de pretutindeni – 52 de locuri.

 

Cei care vor să se înscrie la studii de master trebuie să ştie ca 400 de locuri sunt finanţate de la bugetul de stat. Alte 20 de locuri sunt rezervate pentru românii de pretutindeni.

Cele mai multe locuri le oferă Facultăţile de Ştiinţe Economice (750 pentru studii de licenţă şi 400 pentru studii masterale), Inginerie (655 pentru studii de licenţă, 149 pentru studii masterale), Drept şi Ştiinţe administartive (450 pentru studii de licenţă), Teologie (125 pentru studii masterale).

Înscrierea pentru concursul de admitere a început deja la unele facultăţi din cadrul universităţii târgoviştene şi presupune două sesiuni. Vezi aici calendarul de admitere!

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro