Cazare pentru studenţii Universităţii Valahia. Află ce paşi trebuie să urmezi pentru un loc în cămin!

În mai puţin de o lună va suna clopoţelul şi pentru studenţii dâmboviţeni. Absolvenţii de liceu care au promovat anul acesta bacalaureatul şi au optat pentru una dintre cele 27 de specializări puse la dispoziţie de Universitatea Valahia din Târgovişte sunt norocoşi. Începând cu acest an universitar, studenţii din anul I de la toate facultăţile vor beneficia de cazare gratuită pe ambele semestre. Pentru studenţii din anul II, III, IV, respectiv masteranzi, instituţia va asigura locuri contra cost în cămine.

Read more

Vacanţe gratuite la munte şi la mare în taberele studenţeşti! Află cum poţi să te înscrii!

Anotimpul estival este perioada perfectă pentru relaxare la munte sau la mare. Scăpaţi de stresul şi emoţiile examenelor, studenţii au ocazia de a petrece timp alături de colegi în taberele oferite gratuit de Ministerul Educaţiei. Cele 6480 de locuri puse la dispoziţie anul acesta pot fi ocupate de studenţii care se încadrează într-una dintre următoarele categorii: orfani de ambii părinţi, proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale; cei cu rezultate deosebite la învăţătură în anul precedent de şcolarizare; studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor şi care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice; studenţii implicaţi în acţiuni de voluntariat, activităţi şi proiecte studenţeşti, manifestări culturale, ştiinţifice şi sportive realizate în cadrul asociaţiilor şi federaţiilor studenţeşti.

Read more

14 studenţi târgovişteni au dus educaţia în spaţiul 3D

Ei au participat la un proiect internaţional, finanţat de comunitatea europeană şi au finalizat un curs prin care, colaborând în spaţiul virtual cu studenţi din alte ţări, au încercat să găsească noi modalităţi de proiectare şi de aplicare în practică a cursurilor virtuale pentru elevi şi studenţi.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro