ortooxacell kiss2022.gif Flax

Trooper cântă sâmbătă pentru vamaioţi, la Stufstock, ediţia a 10-a!

Trooper, una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy metal din România, cântă la  Stufstock 10! Cu o experienţă de 16 ani în spate, formaţia târgovişteană  se poate lăuda cu faptul că a urcat pe scenă alături de trupe ca Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions,  Nazareth, Whitesnake, WASP, The Cult, Prodigy,  Sepultura sau  Manowar.  În mai 2001, Trooper înregistreaza un demo-disc, numit  „Trooper 2001”, care conţine piese precum: „No tomorrow”, „Life and death”  si „Lacrima” . Începand cu 2002, trupa începe să câstige din ce în ce mai mult atenţia publicului din România, atât prin concertele la care participă, cât şi prin calitatea melodiilor scoase.

Vacanţe gratuite la munte şi la mare în taberele studenţeşti! Află cum poţi să te înscrii!

Anotimpul estival este perioada perfectă pentru relaxare la munte sau la mare. Scăpaţi de stresul şi emoţiile examenelor, studenţii au ocazia de a petrece timp alături de colegi în taberele oferite gratuit de Ministerul Educaţiei. Cele 6480 de locuri puse la dispoziţie anul acesta pot fi ocupate de studenţii care se încadrează într-una dintre următoarele categorii: orfani de ambii părinţi, proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale; cei cu rezultate deosebite la învăţătură în anul precedent de şcolarizare; studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor şi care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice; studenţii implicaţi în acţiuni de voluntariat, activităţi şi proiecte studenţeşti, manifestări culturale, ştiinţifice şi sportive realizate în cadrul asociaţiilor şi federaţiilor studenţeşti.

Vrei la mare? S-a deschis programul „Litoralul pentru toţi”!

Dacă nu aţi ajuns la mare de 1 mai anul acesta, nu vă îngrijoraţi, perioada estivală este abia la început. Patronatele şi agenţiile de turism au anunţat ieri lansarea programului „Litoralul pentru toţi”, ediţia de primăvară 2012, preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiind cuprinse între 179 lei la hotelurile de o … Citește mai mult