Vacanţe gratuite la munte şi la mare în taberele studenţeşti! Află cum poţi să te înscrii!

 

Studenţii care doresc ocuparea unui loc gratuit în cadrul Programului Tabere studenţeşti anul 2012 vor avea la dispoziţie două modalităţi de a depune cerea de solicitare a unui loc de tabără: prin completarea şi depunerea unei cereri tip directla secretariatele facultăţilor, în perioada 19-25 iunie(cererile tip se vor găsi în secretariatele facultăţii) sau prin transmiterea cererii tip prin intermediul serviciului de fax la numărul de telefon afişat de facultate odată cu prezentarea metodologiei de acordare a locurilor în tabără. Pentru a-şi asigura locul, studenţii trebuie să ataşeze cererilor şi documentele care atestă implicarea în activităţi extracurriculare.


Fiecare Casă de Cultură alocă fiecărei universităţi un procent de 70% locuri pe litoralul românesc, iar 30% din locuri la munte. În perioada taberelor studenţeşti, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare şi masă.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca