TÂRGOVIȘTE: Studenții de la Drept, reuniți într-o sesiune științifică

      Astăzi, are loc la Facultate de drept și științe administrative din Târgoviște, Sesiunea de comunicări științifice studențești: “Norme, valori și repere contemporane în societatea românească”. Sesiunea este împărțităpe două secțiunii: “Europa și spațiul public național”, în care vor  prezenta lucrări 15 studenți din  I, II și III  și “Elemente de reformă în dreptul românesc”, cu 14 lucrări,ale studenților de an I , II și III. Din comitetul de organizare al manifestării fac: parte con. univ. dr. Claudia Gilia, conf. univ. dr Constanța Mătușescu, lect. univ. dr. Steluța Ionescu, lect. univ. dr. Manuela Niță, asist.univ.dr. Denisa Barbu și studenții Ana Maria Alexandra Iancu – drept anul II și Roxana Marian Niță – Drept anul I.

     Printre subiectele abordate de studenţi se numără: egalitatea de gen în politică; influenţa mass-media în viaţa politică; imunitatea parlamentară; Vaticanul ca subiect de drept internaţional; malpraxisul în dreptul penal; insolvabilitatea; politica UE faţă de mişcările separatiste europene.

     Manifestarea are ca partener Centrul Europe Direct Târgovişte, fiind organizată şi în contextul sărbătoririi pe 9 mai a Zilei Europei.

sesiune stiintifica drept2 sesiune stiintifica drept3 sesiune stiintifica drept4 sesiune stiintifica drept5


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro