Abuz în serviciu? “Misiunea” șefului poliției locale Târgoviște, cercetată de IPJ!

Distribuie:

        A făcut Gheorghe Dinu, șeful poliției locale târgoviștene, ce a  făcut și a intrat în horă cu polițiștii adevărați. Nu cu cei de la sector 2 de-i invoca în drepturi la replică adresate Gazetei, și care habar nu aveau de misiunile lui pe la capitală, ci cu  cei de la Inspectoratul de Poliției al Județului Dâmbovița. Cărora articolele noastre li s-au părut interesante, motiv pentru care le și mulțumim de interes, și care s-au autosesizat și cercetează să vadă dacă Dinu se face vinovat de abuz în serviciu.

În urma aparițiilor acelor informații în presă ne-am sesizat din oficiu. Polițiștii de la serviciul de investigare a criminalității economice efectuează verificări urmând a se stabili dacă se întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de abuz în serviciu, a transmis redacției, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița.

Povestea e cam așa:

       Gazeta  Dâmboviţei publica în data de 1 mai o acuzaţie susţinută de câteva fotografii, a unor membrii UNPR care spuneau că au fost urmăriţi de şeful Poliţiei Locale a Municipiului Târgovişte în capitală, acolo unde partidul lor avea un miting aniversar. Conform uneperiştilor, Dinu i-a urmărit cu maşina de serviciu.

CITEŞTE şi: AUTOCARELE CU UNEPERIȘTI, URMĂRITE DE ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TÂRGOVIȘTE?

          Informaţia a fost contrazisă de poliţia locală într-un comunicat de presă în care se specifică că maşina poliţiei locale târgoviştene şi directorul Gheorghe Dinu se aflau în misiune la poliţia secorului 2. Poliţia locală a sectorului 2 mai exact dacă ar fi să ne luăm după ştampila de pe ordinul de deplasare.

CITEŞTE şi EXPLICAȚII: ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE SUSȚINE CĂ A AVUT MISIUNE LA BUCUREȘTI ÎN ZIUA LIBERĂ A FUNCȚIONARILOR

       Într-un document al poliţiei sectorul 2, şeful acestei structuri susține, însă, că nu a avut nici un protocol de colaborare cu poliţia târgovişteană pentru data de 1 mai. Mai precis, nu a avut o treabă oficială cu Dinu, pe 1 mai!

CITEȘTE ȘI: POLIŢIA LOCALĂ SECTOR 2 HABAR NU ARE DE MISIUNEA CU CARE SE SCUZĂ GHEORGHE DINU!

Acum IPJ Dâmbovița ne va lămuri, se pare, cum e cu misiunea asta!

P.S. Ceea ce e oarecum amuzat e că Dinu le zicea, de curând, consilierilor locali (aia de aprobă bugetul Poliție Locale), că vor da cu subsemnatul la poliție. Dar merge el primul, ca să le arate drumul…

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “Abuz în serviciu? “Misiunea” șefului poliției locale Târgoviște, cercetată de IPJ!

 • 8 mai 2015 at 21:00
  Permalink

  E doar un fiss, politia judeteana vrea sa intre in mrejele cetatenilor care cu siguranta il urasc pe acest pensionar SPP cu fata si apucaturi de smenar, dar nimic nu se va intampla! Povesti de adormit copii!

  Reply
 • 8 mai 2015 at 13:19
  Permalink

  ,,Tovarasul” acesta nu este pensionar?Cred ca ar fi trebuit sa fie si sa ne lase.S-a dus vremea ,,militiei” si sa lase politisti adevarati sa isi faca treaba.Politisti tineri cu perspectiva, necorupti si cu viziuni, nu ramoliti din acestia care nu ii mai intereseaza viitorul ci doar propriul interes.

  Reply
 • 8 mai 2015 at 11:23
  Permalink

  la cat de corupta e militia din Targoviste,nici nu e de mirare…..

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro