Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Poliţia locală sector 2 habar nu are de misiunea cu care se scuză Gheorghe Dinu!

Gazeta  Dâmboviţei publica în data de 1 mai o acuzaţie susţinută de câteva fotografii, a unor membrii UNPR care spuneau că au fost urmăriţi de şeful Poliţiei Locale a Municipiului Târgovişte în capitală, acolo unde partidul lor avea un miting aniversar. Conform uneperiştilor, Dinu i-a urmărit cu maşina de serviciu.

CITEŞTE şi: AUTOCARELE CU UNEPERIȘTI, URMĂRITE DE ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TÂRGOVIȘTE?

Informaţia a fost contrazisă de poliţia locală într-un comunicat de presă în care se specifică că maşina poliţiei locale târgoviştene şi directorul Gheorghe Dinu se aflau în misiune la poliţia secorului 2. Poliţia locală a sectorului 2 mai exact dacă ar fi să ne luăm după ştampila de pe ordinul de deplasare.

CITEŞTE şi EXPLICAȚII: ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE SUSȚINE CĂ A AVUT MISIUNE LA BUCUREȘTI ÎN ZIUA LIBERĂ A FUNCȚIONARILOR

Misiune de altfel…top secret!  Poliţiştii bucureşteni au avut  pe 1 mai, o zi foarte ocupată, pe de o parte pentru că era zi liberă pentru bugetari, iar pe de alta pentru că aveau dispozitiv la acţiunea din Piaţa Bucur Obor. Într-un document al poliţiei sectorul 2, şeful acestei structuri spune că nu a avut nici un protocol de colaborare cu poliţia târgovişteană pentru data de 1 mai. Mai precis, nu a avut o treabă oficială cu Dinu, pe 1 mai!

Aşa că devine foarte interesant ce tip de misiune a avut şeful poliţiei locale Târgovişte  în acea zi, în capitală, cine l-a trimis şi cu ce le-a folosit târgoviştenilor, din banii cărora este plătită instituţia, deplasarea cu pricina? Mâine – poimâine să nu ne trezim cu misiuni la Dubai, Honolulu, Bangkok. Ce aia, pe acolo, nu au ştampile pentru ordine de deplasare ?

UNPR

Distribuie:

One thought on “Poliţia locală sector 2 habar nu are de misiunea cu care se scuză Gheorghe Dinu!

  1. Col.(rez) Dinu Gheorghe este cel mai arogant, mincinos, incult si corupt cadru militar pe care l-au avut structurilr miliatre romane! Este de asemenea de un tupeu iesit din comun pentru un barbat de pete 60 de ani! Dumnezeu are grija de toti, asa cum merita fiecare! Cred ca totusi presa acorda prea multa atentie unui gunoi!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media