EXPLICAȚII: Șeful poliției locale susține că a avut misiune la București în ziua liberă a funcționarilor

Distribuie:

      Poliția Locală Târgoviște a trimis astăzi redacției un drept la replică privitoare la acuzațiile unor membri  UNPR conform cărora autocarele formațiunii politice au fost urmărite în deplasarea lor în capitală, la mitingul aniversar al partidului, de șeful poliției locale târgoviștene: Ghorghe Dinu, cu mașina de serviciu.

AUTOCARELE CU UNEPERIȘTI, URMĂRITE DE ȘEFUL POLIȚIEI LOCALE TÂRGOVIȘTE?

       Conform dreptului la replică Dinu a avut o misiune în capitală exact în acea zi: 1 mai, zi  în care efective ale Poliției locale târgoviștene aveau misiuni reale de asigura paza și ordinea, inclusiv la manifestările organizate de primărie. Mai amintim și că Poliția locală este o structură diferită de a poliției naționale, iar angajații ei sunt asimilați funcționarilor publici, structura fiind subordonată Consiliului Local. Iată dreptul al replică:

Cu privire la articolul publicat în data de 1.05.2015, cu titlul “Autocarele cu Uneperiști, urmărite de șeful Poliției Locale Târgoviște?”, facem următoarele precizări:

 1. deplasarea la București a directorului executiv al Poliției Locale Târgoviște, Gheorghe Dinu, a avut loc în data de 1.05.2015 și nu 30.04.2015
 1.  directorul executiv al Poliției Locale Târgoviște nu are nicio legătură cu UNPR sau cu urmărirea vreunui autocar, deplasarea fiind în interes de serviciu, la Poliția Sector 2 București
 1. ORDINELE DE DELEGAȚIE nr. 17 și 18 din 1.05.2015, semnate și ștampilate în data de 30.04.2014 reprezintă dovada clară a deplasării în interes de serviciu.

Vă anexăm cele două ordine de deplasare, cel al directorului executiv al Poliției Locale Târgoviște și cel al șoferului său, ce întăresc afirmațiile de mai sus. Nu știm în ce măsură UNPR a făcut reclamație la 112, întrucât Poliția nu a intervenit în acest caz.

În concluzie, directorul executiv al Poliției Locale, Gheorghe Dinu, s-a deplasat la București doar în interes de serviciu, fără a fi vorba despre vreo implicare în urmărirea autocarelor ce transportau uneperiști.

   

     Poate Poliția locală are amabilitatea de a explica ce căuta șeful poliției locale Târgoviște, în misiune la București, fix pe 1 mai. Contactat telefonic, primarul interimar la municipiului Târgoviște a precizat pentru Gazeta Dâmboviței că instituția nu a trimis pe nimeni în misiune în acea zi. Deci, cel mai probabil, Gheorghe Dinu s-a trimis singur în misiune, iar aici intervine desigur altă discuție legată de competențe, limitele lor și desigur cheltuirea banului public. 

ordine deplasare

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “EXPLICAȚII: Șeful poliției locale susține că a avut misiune la București în ziua liberă a funcționarilor

 • 6 mai 2015 at 10:42
  Permalink

  Daca ar intra cineva ,,bazat ,, in actele politiei(gardienilor) locale, ar vedea ce acte false se intocmesc, tocmai semnate de acest pensionar pe caz de boala! Daca cineva ar fi curios, ar verifica si cate obiecte de decor dela Paste si Craciun, care apartin primariei, se afla in curtea acestui snapan securist, la domiciliul acestuia din Targoviste! Dar ce s-a mai lungim, LA PUSCARIE! dar asta iese repede pentru ca e cu…inima!

  Reply
 • 5 mai 2015 at 7:39
  Permalink

  Singura masura ce se poate lua este demiterea din functie a acestui securist.Si pensie si salariu (de sef) pentru o jigodie este prea mult.Domnule primar , va spun cu siguranta ca daca i s-ar oferi o functie de executie si nu de comanda , nu ar mai sta o secunda.Perfect adevarat ce spune Ionescu Doru.

  Reply
 • 4 mai 2015 at 13:24
  Permalink

  Domnul Sef peste “militia comunitara” minte cu nerusinare si ne crede tampiti. O gogomanie mai mare nu putea sa spuna, mai bine tacea.
  Misiune ? Ok ! Misiunea asta trebuie acoperita si de alte hartii, nu doar de niste facaturi de ordine de deplasare emise si semnate de el. El centreaza ,el da cu capul. Misiunile Politiei Locale si competentele ( competenta teritoriala este doar pe zona municipiului) sunt aprobate de Consiliul Local, pentru ca aceasta institutie nu este una personala ci a comunitatii.
  La Politia sectorului 2 s-a intamplat ce? Ce a justificat deplasarea ? Pe cele doua ordine de deplasare se vad doar stampilele Pol. Locale de plecare, cele de sosire la Politia Sector 2 lipsesc. N-au ajuns sau Politia Nationala nu se face partasa la o minciuna jenanta ?
  Poate domnul Primar ne va lamuri in ce a cosntat misiunea si cine plateste combustibilul, orele platite celor doi (dublu fiind zi libera), uzura masinii si nu in ultimul rand, de ce seful institutiei lipsea de la comanda intr-o zi cand dispozituvul de ordine publica cerea prezenta lui.
  Filajul asta de doi lei executat de cel ce are vechi obisnuinte securistoide va trebui explicat , nu bagat sub pres. Nu suntem totusi la Baza 90 si nici nu fumam , ca sa zic asa.

  Reply
  • 5 mai 2015 at 9:17
   Permalink

   ştiu io: într-un autobuz era metresa unui grangure, nu a lui Ginel, ce trebuia păzită
   cît despre “obisnuinte securistoide” întreabă’l pe “generalu’ izmană”, e bazat 😉

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro