Directorul economic al SC LDP a făcut praf mașina de serviciu la trecerea peste calea ferată de la Nisipuri

         La trecerea la nivel cu calea ferata dintre Nisipuri si Gura Ocnitei, azi dimineata s-a produs un alt accident. In zona respectiva au mai fost si alte accidente, unul ramannd in istorie ca cel mai sangeros, atunci cand un tren a lovit un autocar ce transporta nuntasi rezultand moartea a 11 pasageri si ranirea a altor 25. Directorul economic al SC LDP Dambovita Viorel Tache, se pare ca nu a respectat regulile de circulatie obligatorii la traversarea unei cai ferate si a produs un accident din care a rezultat avarierea completa a autoturismului de serviciu si ranirea usoara a dumnealui. Cercetarile politiei rutiere sunt in desfasurare. Ne bucuram ca nu au rezultat victime, locul acesta fiind unul insangerat de alte accidente in anii trecuti, bine semnalizat din punct de vedere rutier, intr-un camp larg fara obstacole ce sa-ti impiedice vizibilitatea. Speram ca dl. director sa se insanatoseasca grabnic iar paguba materiala sa fie recuperata din banii proprii, nu din cei publici, pentru ca neatentia se plateste personal.

accident nisipuriaccident nisipuri1 accident nisipuri2 accident nisipuri3 accident nisipuri4 accident nisipuri5

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Directorul economic al SC LDP a făcut praf mașina de serviciu la trecerea peste calea ferată de la Nisipuri

 • 4 mai 2015 at 20:52
  Permalink

  Ce pacat ca nu te-a agatat trenu’ Viorele!

  Norocul nu vine de doua ori … plateste masina tarii caci altfel se supara foc Daciana lu’ Ponta!

  Da si carburantul batute-ar soarta … cum isi permite o firma in faliment sa plateasca unui tembel masina de serviciu in folos personal si pt deplasarea de la domicilu’ la locul de frecat menta?

  Viorele, avand norocul chiorului ar trebui sa-ti iei calabalacul si sa canti in alta parte, impreuna cu gasca ta de penali pt ca firma pe care ai supt-o pana acum este datorita voua la faliment!

  Ne-am bucura sa te stim in siguranta … adica la racoare!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro