Semnal de alarmă din partea studenților: Agenţia de Credite şi Burse de Studii nu acordă finanțare studenților, din lipsă de metodologie

Distribuie:

Uniunea Națională a Studenților din România (U.N.S.R) trage un semnal de alarmă asupra faptului că deși înființată încă din 2009, cu scopul de a oferi credite de studii studenților sau viitorilor studenți cu venituri reduse, Agenţia de Credite şi Burse de Studii nu a făcut acest lucru până acum, reprezentanții ei invocând lipsa unei metodologii clare pentru acordarea acestor bani.

O problemă mai mare, însă, este faptul că tocmai angajații Agenției de Credite și Burse de Studii afirmă că nu se știe dacă vreodată va exista o metodologie. Nu par prea afectați de acest lucru, nici nu au de ce, de fapt. Dar noi și studenții pe care îi reprezentăm suntem afectați și ne dorim ca lucrurile să se miște altfel în sistemul educațional.

Schimbarea începe cu noi, problemele se rezolvă dacă le recunoaștem și dacă le căutăm soluții, astfel că, Uniunea Națională a Studenților din România (U.N.S.R) cere public Ministerului Educației Naționale să rezolve această problemă, astfel încât studenților cu posibilități financiare reduse să le fie facilitat accesul la educație”, se arată într-un comunicat al UNSR.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro