Semnal de alarmă din partea studenților: Agenţia de Credite şi Burse de Studii nu acordă finanțare studenților, din lipsă de metodologie

Uniunea Națională a Studenților din România (U.N.S.R) trage un semnal de alarmă asupra faptului că deși înființată încă din 2009, cu scopul de a oferi credite de studii studenților sau viitorilor studenți cu venituri reduse, Agenţia de Credite şi Burse de Studii nu a făcut acest lucru până acum, reprezentanții ei invocând lipsa unei metodologii clare pentru acordarea acestor bani.

O problemă mai mare, însă, este faptul că tocmai angajații Agenției de Credite și Burse de Studii afirmă că nu se știe dacă vreodată va exista o metodologie. Nu par prea afectați de acest lucru, nici nu au de ce, de fapt. Dar noi și studenții pe care îi reprezentăm suntem afectați și ne dorim ca lucrurile să se miște altfel în sistemul educațional.

Schimbarea începe cu noi, problemele se rezolvă dacă le recunoaștem și dacă le căutăm soluții, astfel că, Uniunea Națională a Studenților din România (U.N.S.R) cere public Ministerului Educației Naționale să rezolve această problemă, astfel încât studenților cu posibilități financiare reduse să le fie facilitat accesul la educație”, se arată într-un comunicat al UNSR.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro