Universitatea „Valahia” din Târgovişte – “Cea mai bună universitate regională”

La invitaţia profesorului John Netting, directorul general al European Business Assembly, şi a profesorului Will Goodheer, preşedintele Consiliului Academic al Clubului Rectorilor din Europa, rectorul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, conf. dr. Călin Oros, a fost invitat la Summit-ul Liderilor din Ştiinţă şi Educaţie, care va avea loc la Oxford între 16 şi 19 decembrie 2013. 
În cadrul acestei manifestări, va fi conferit titlul „Cea mai bună universitate regională”, care va fi acordat unei instituţii de învăţământ superior cu o reputaţie impecabilă şi care a înregistrat o creştere dinamică a realizărilor ştiinţifice durabile. În acelaşi timp, conducătorul acestei instituţii va primi titlul „Managerul anului” („The Best Manager of the Year”) în ştiinţă şi educaţie.
Potrivit invitaţiei menţionate, având în vedere rezultatele obţinute în plan profesional şi educaţional, precum şi nivelul de instruire a absolvenţilor, Comitetul Socrates a decis nominalizarea universităţii târgoviştene pentru „Cea mai bună universitate regională” şi a rectorului acesteia pentru titlul de „Managerul anului”. 
Ediţia din acest an a Summit-ului liderilor din Ştiinţă şi Educaţie va cuprinde, pe lângă decernarea premiilor Socrates pentru „Cea mai bună universitate regională” şi pentru ştiinţă şi educaţie, mai multe alte evenimente, respectiv: Conferinţa „Știință și Educație – Noi tendințe și oportunități”; Expoziția „Știință și Educație; vizite la Christ Church College, la Bodleian Library și la Oxford Union.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro