ortooxacell kiss2022.gif Flax

Școala Coresi Târgoviște a stabilit un record național

Ministerul Educației a premiat astăzi, la Palatul Parlamentului, școlile câștigătoare în cadrul competiției Școală Europeană 2015. Județul Dâmbovița a avut anul acesta patru școli care au obținut certificatul de Școală Europeană, dintre acestea Școala Coresi  Târgoviște obținând cel mai bun punctaj, cu care s-a clasat pe locul 3 din cele 60 de unități care au … Citește mai mult

Seniorii liberali de Dâmboviţa au primit, astăzi, omagiul partidului, la 138 de ani de PNL

seniori_liberali

PNL Dâmboviţa a aniversat, astăzi, într-un mod special, 138 de ani de istorie a formaţiunii politice, într-un eveniment organizat în incinta Teatrului Municipal Târgovişte. În cadrul manifestării, 19 octogenari ai partidului au primit diplome de “Seniori liberali”, ca recunoaştere a faptului că au rămas fideli doctrinei liberale, unii dintre ei de la reînfiinţarea partidului în 1990, iar alţii încă din perioada comunistă, când PNL era în afara legii.

Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.