Școala Coresi Târgoviște a stabilit un record național

Ministerul Educației a premiat astăzi, la Palatul Parlamentului, școlile câștigătoare în cadrul competiției Școală Europeană 2015.
Județul Dâmbovița a avut anul acesta patru școli care au obținut certificatul de Școală Europeană, dintre acestea Școala Coresi  Târgoviște obținând cel mai bun punctaj, cu care s-a clasat pe locul 3 din cele 60 de unități care au primit titlul, la egalitate de puncte cu o școală din Arad. De altfel, Școala Coresi se poate mândri cu recordul de a fi singura școală din țară care câștigă pentru a patra oară titlul de Școală Europeană. În anul 2012, Școala Coresi a ocupat primul loc la această competiție, cu cel mai bun punctaj, datorită proiectelor și rezultatelor înregistrate de-a lungul timpului.
De altfel, Școala Coresi este în topul celor mai căutate școli din Târgoviște, lucru demonstrat și prin prezența acestei școli într-un top al primelor 50 de școli după concurența pentru înscrierea în clasa pregătitoare și clasa I, realizat în 2013 de Ministerul Educației.
Au mai obținut anul acesta certificatul de Școală Europeană Școala Elena Donici Cantacuzino Pucioasa, Liceul Tehnologic Petrol Moreni și Liceul Teoretic I.C.Vissarion Titu.

Fiecare şcoală câştigătoare va primi certificatul „Şcoală Europeană – 2015” şi un premiu în valoare de 5.000 lei, care va fi utilizat exclusiv pentru dotări.
Odată obţinut, certificatul „Școală Europeană” este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care şcoala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obţinut.

La festivitatea de premiere de astăzi s-au aflat alături de directorii unităților de învățământ premiate și inspectorii școlari generali ai IȘJ Dâmbovița, Sorin Ion și Gabriela Istrate.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro