Fosta iubită a polițistului sinucigaș – “Mereu îmi ziceai: Tu să știi doar că te iubesc”

Distribuie:

Prietenii și apropiații polițistului care s-a împușcat, duminică seară, în cap cu pistolul din dotare, nu-și revin din șoc. Prietenii și colegii sperau că acesta va fi salvat de medici. Din păcate, Ionuț Cârstea a decedat în această dimineață. Fosta lui iubită, femeia pe care polițistul o iubea încă din școala generală, a postat astăzi pe contul ei de facebook un mesaj sfâșietor. Fata lasă se se înțeleagă că Ionuț nu a împărtășit nimănui drama sufletească prin care trecea.

Ne-ai lăsat un dor și durere profundă în suflet Bibi, n-ai vrut să mai lupți…Dumnezeu nu te-a lăsat lângă noi să ne bucurăm de tine…De ce Bibi n-ai vorbit cu mine să-mi spui ce te apăsa… și să mă lași să te ajut…Mereu îmi ziceai doar “o sa mi revin eu…Tu să știi doar că te iubesc”….cum să vin eu acum la tine să te vad acolo în pustietatea aia…Doamne, Doamne să te ocrotească și să te protejeze…iar eu…eu…o sa te port mereu cu mine în suflet și să mă gândesc la noi și la clipele petrecute împreună, nu numai ca și iubiți, dar ca ți colegul meu de bancă din școala generală… Cui îi mai reproșez eu Bibiluț că la lucrări nu vroiai să te uiți și la mine să vezi dacă am făcut bine… Și tu cu zâmbetul pe buze să-mi răspunzi “Dacă te ajutăm nu învățai nimic”… Bui?? Bibi, O SĂ RĂMAI MEREU Î INIMA MEA…Dumnezeu să te odihnească!

Un mesaj a postat și șeful poliției Găești, Alexandru Iorga. Și acesta regreta faptul că tânărul coleg nu acerut sprijinul numănui și a ales să-și ia viața.

Nu trebuia să faci acest gest!!! Doar tu știi ce te-a determinat să faci asta!! Trebuia să vorbești cu noi! Dumnezeu să te ierte și să te aibă în pace Cosmin!

Ionuț Cârstea s-a împușcat duminică seară în timpul programului. Era polițist la serviciul de ordine publică al orașului Găești. Pe 25 iunie, împlinea 26 de ani. Nu a lăsat nici un mesaj de adio, așa ca motivele gestului său extrem vor rămâne un mister.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Fosta iubită a polițistului sinucigaș – “Mereu îmi ziceai: Tu să știi doar că te iubesc”

  • 17 iunie 2015 at 15:26
    Permalink

    Daaaa ,cu siguranta ”Bibi” al ei are facebook,o sa-i dea si like cred!!!!
    Doamne cum pot fi unii oameni,daca ai o durere in suflet nu te apuci sa te loghezi pe facebook si sa te jelesti ,sa-ti dea prietenii like!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro