Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021

Gazeta Dâmboviţei, Valleriana Club şi Gusto Giusto te invită la concurs! Marele premiu – un iPad!

Gazeta Dâmboviţei vă mulţumeşte că de 300 de zile sunteţi cei mai fideli cititori! Interesul dumnevoastă, pentru informaţiile oferite de cele 300 de numere ale cotidianului nostru on-line, ne-a impus pe piaţa dâmboviţeană de profil, având un trafic estimat la  209.350 de  vizite şi 90.000 de vizitatori unici, în primele 9 luni ale anului. (foto 1)

Acum, la cel de-al 301-lea număr vă invităm la concurs, alături de VALLERIANA CLUB şi Cofetăriile GUSTO GIUSTO. Punem la bătaie un iPad oferit de VALLERIANA CLUB – „Mişcare pentru corp şi dans pentru suflet” şi 10 torturi de poveste de la GUSTO GIUSTO.

Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.

Documentarul “Dâmboviţa jumătate de mileniu” a avut prima proiecţie! Vezi aici întreg filmul cu Mircea Albulescu, Ion Haiduc şi Vasile Lupaşc

Aseară a avut loc prima proiecţie cinematografică a filmului documentar artistic “Dâmboviţa jumătate de mileniu”. Filmul s-a bucurat de participarea extraordinară a actorilor Mircea Albulescu şi Ion Haiduc. Scenariul şi regia de luptă sunt semnate Vasile Lupaşc, imaginea şi regia de montaj, Horia Lupu, regia artistică, Gabriel Duţu şi scenografia, Nicola Maria.

CAMPANIE UMANITARĂ PENTRU DONARE DE SÂNGE: Robert Spirescu are nevoie de ajutorul nostru!

Gazeta Dâmboviţei şi Kiss FM vă solicită sprijinul într-o acţiune umanitară ce va avea loc, mâine, între orele 8:00 şi 10:00, la Centrul de Transfuzii Sangvine Dâmboviţa de la Dealu Mare (fostul spital ORL). Un prieten al nostru şi poate şi al dumneavostră, Robert Spirescu, internat într-un spital de oncologie, are nevoie urgentă de sânge orice grupă.

TABLETA DE LUNI: Economia românească, la sfârşit de an

Să trecem în noul an, plini de încredere și optimism și să vă spun ceva despre economia românească. Povestea am auzit-o cândva, dar e la fel de actuală și acum…

Președintele mergea să taie, în țară, o panglică, pentru inaugurarea celor zece centimetri de autostradă nouă, undeva prin Ardeal. Era împreună cu ministrul transporturilor, firește! Vede doi bărbați amărâți care făceau chirpici, cu picioarele goale. Oprește și îi ceartă, le zice că ne fac țara de rușine, le vorbește despre UE, despre FMI și altele asemenea. De ce faceți amestecul acesta oribil de bălegar, paie și apă? îi întreabă omul politic.

Citiţi povestea copiilor în casa cărora nu a intrat niciodată Moş Crăciun! Fiţi Moşul pentru ei!

    Pizzeria Alexo Târgovişte şi Gazeta Dâmboviţei organizează până pe 19 decembrie o campanie umanitară denumită “Crăciunul este pentru toţi”, în cadrul căreia târgoviştenii pot ajuta 22 de copii cu vârste cuprinse între 1 şi 16 ani, mai puţini norocoşi decât mulţi dintre noi. Pot fi donate jucării, haine, încălţăminte şi dulciuri la Pizzeria Alexo Târgovişte, situată lângă Parcul Chindia. Iată povestea tristă a două dintre familiile nevoiaşe.

          Familia Brad este formată din cinci membri: Ana Maria, în vârstă de doi ani, Ionela Alexandra, în vârstă de 6 ani, Rafael Valentin, în vârstă de 3 ani şi părinţii Gabriela şi Sebastian Cristea. Venitul lor lunar este de doar 150 de lei, proveniţi din munca bărbatului, la o spălătorie atuto. Fiica cea mare, Ionela, suferă de pareză şi epilepsie. În plus, nici unul dintre copii nu beneficiază de vreo formă de învăţământ din cauza lipsurilor financiare şi a problemei de sănătate a surorii lor.

http://www.youtube.com/watch?v=x-_HOIbZvAA