ortooxacell kiss2022.gif Flax

Povestea copilului care își ridică o casă i-a sensibilizat pe jandarmi. Aceștia vor ajuta la ridicarea construcției

Povestea tânărului de 16 ani, din localitatea Crevedia, care îți construiește singur o casă pentru familia sa, i-a sensibilizat pe jandarmii dâmbovițeni.  În pragul sărbătorilor Pascale, au decis să îl ajute să-și îndeplinească visul de a avea o casă nouă. Ștefan Georgică locuiește împreună cu mama și tatăl bolnav, într-o casă veche, care în ultimii … Citește mai mult

Citiţi povestea copiilor în casa cărora nu a intrat niciodată Moş Crăciun! Fiţi Moşul pentru ei!

    Pizzeria Alexo Târgovişte şi Gazeta Dâmboviţei organizează până pe 19 decembrie o campanie umanitară denumită “Crăciunul este pentru toţi”, în cadrul căreia târgoviştenii pot ajuta 22 de copii cu vârste cuprinse între 1 şi 16 ani, mai puţini norocoşi decât mulţi dintre noi. Pot fi donate jucării, haine, încălţăminte şi dulciuri la Pizzeria Alexo Târgovişte, situată lângă Parcul Chindia. Iată povestea tristă a două dintre familiile nevoiaşe.

          Familia Brad este formată din cinci membri: Ana Maria, în vârstă de doi ani, Ionela Alexandra, în vârstă de 6 ani, Rafael Valentin, în vârstă de 3 ani şi părinţii Gabriela şi Sebastian Cristea. Venitul lor lunar este de doar 150 de lei, proveniţi din munca bărbatului, la o spălătorie atuto. Fiica cea mare, Ionela, suferă de pareză şi epilepsie. În plus, nici unul dintre copii nu beneficiază de vreo formă de învăţământ din cauza lipsurilor financiare şi a problemei de sănătate a surorii lor.

http://www.youtube.com/watch?v=x-_HOIbZvAA