Numele publicaţiei Gazeta Dâmboviţei, folosit de un cont fals de facebook pentru calomnii

Dragi cititori,

Atragem atenţia asupra unui fapt fără precedent în istoria publicaţiei Gazeta Dâmboviţei. Numele publicaţiei a fost folosit, astăzi, de un cont de facebook, pe care îl considerăm a fi fals, pentru o campanie denigratoare la adresa unui om de afaceri dâmboviţean, lider al unei formaţiuni politice. Contul este sub numele Elena Spătaru şi a fost creat în urmă cu cinci zile.

Posesorul contului a trucat un titlu al unui articol din Gazeta Dâmboviţei.ro, folosind o fotografie cu logo-ul publicaţiei, în stilul grafic pe care noi în folosim. În schimb, link-ul aferent acestui articol trucat duce către un articol real din Gazeta Dâmboviţei, fără legătură cu titlul dat de posesorul contului fals. Comentariul care însoţeşte postarea este unul denigrator la adresa publicaţiei noastre şi oamenilor care muncesc aici.

Suntem convinşi că a fost folosit numele publicaţiei noastre ca o recunoaştere  a locului pe care publicaţia noastră îl ocupă în rândul presei locale. Gazeta Dâmbovitei.ro s-a impus, încă de la început, în preferinţele publicului. După cum o arată statisticile de trafic, Gazeta Dâmbovitei.ro a înregistrat în perioada 1 ianuarie 2015 – 19 ianuarie 2016, conform google analytics, o cotă de trafic de 859.932 de utilizatori şi 3.263.777 afişări de pagină. Cititorii noştri trebuie să ştie că singurele articole scrise şi asumate de Gazeta Dâmboviţei apar pe pagina oficială a publicaţiei.

Vă mulţumim, tututor, pentru interes!

Echipa Gazeta Dâmboviţei

Postare cont fals

unpr diicot


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Numele publicaţiei Gazeta Dâmboviţei, folosit de un cont fals de facebook pentru calomnii

  • 19 ianuarie 2016 at 18:43
    Permalink

    Este interlopul de la titu, vlad oprea… Care a început să santajeze si primari din judet în numele psd-ului….

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro