Pe ele le trimitem săptămâna aceasta la piscină! Concursul continuă!

 

Andreea şi Gabriela sunt deocamdată cele care ne-au convins că merită bălăceala. Andreea ne-a trimis un instantaneu din vacanţa ei “super” la spital, dar pentru a-i bucura restul de vacanţă noi o trimitem la PISCINA DASO CADO LAND, unde va uita cu siguranţă de boală.

Read more

Bătut de cumnat în plină stradă, din cauză de… alcool!

Tânărul din imagini are 28 de ani şi se numeşte Ionuţ Miclaru. Astăzi a trecut printr-o cumpănă, fiind bătut şi lăsat inconştient, pe trotuar, de cumnatul său. Trecătorii din Găeşti i-au sărit în ajutor, iar bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde  a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Read more

Vreţi să mergeţi cu familia la piscină? Iată care sunt riscurile la care vă expuneţi!

A venit vara iar temperaturile ridicate înregistrate în ultima săptămână le dau bătăi de cap târgoviştenilor care caută metode eficiente pentru a se răcori. Mulţi evită aparatele de aer condiţionat din cauza problemelor de sănătate pe care acestea le determină, iar băuturile răcoritoare şi duşurile repetate nu îmbunătăţesc deloc situaţia. Odată cu venirea weekendului, scăpaţi de serviciu, o parte dintre aceştia s-au refugiat la piscinele amenajate în oraş şi în afara acestuia. Apa din belşug, bronzul natural şi distracţia îi atrag, cu toate acestea ştrandurile nu sunt lipsite de riscuri.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro