RECOMANDARE: Tabara Stejarul – Relaxare de week-end cu piscină, aer curat şi mâncare excelentă!

Chiar dacă descrierea din titlu nu pare de pe meleaguri dâmboviţene, destinaţia pe care o propunem este la numai 25 de kilometri de Târgovişte, în tabara Stejarul – Mărgineanca.

În week-end tabara poate găzdui până la 60 de persoane într-un decor unic şi liniştit înconjurat de păduri. Punctul forte al Taberei Stejarul este piscina, în ţară existând doar două tabere de deal dotate cu piscină. S-ar mai adăuga şi 2 terenuri de baschet, 2 de tenis de câmp, 1 de mini fotbal, o zonă de forţă în aer liber şi o saună, pentru un sfârşit de săptămână în care poţi să te relaxezi prin mişcare, la preţuri minime. Taxa de piscină, de exemplu, este de doat 10 lei de persoană, în condiţiile în care siguranţa este maximă, analizele de conformitate ale apei făcându-se la un interval de două zile. Gurmanzii pot găsi aici bucătărie tradiţională gătită ca la mama acasă.

Singurele inconveniente ar fi lipsa semnalului în reţelele Orange şi Vodafone, lucru care se va rezolva în perioada următoare, după cum a precizat directorul taberelor Andrei Albu şi drumul forestier de acces pe o distanţă de 3 kilometri, care deşi e accesibil, sunt de evitat automobilele cu garda foarte joasă.

Oricum tabara este extrem de solicitată de către elevi şi sportivi pentru cantonamente. În cursul săptămânii cele 60 de paturi sunt, deja, rezervate până pe 7 septembrie, după cum a precizat administratorul taberei Florea Bebe Valentin. “Avem o cerere foarte mare şi nu putem să îi primim pe toţi. Avem un proiect de mărire a capacităţii de cazare prin paturi suprapuse, care sper că se va concretiza în acest an.” a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei, directorul Andrei Albu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro