Zumba – un mod de a petrece în fiecare zi, la noua sală de aerobic şi fitness Valleriana (video)

Aici cursanţii pot urma diferite programe, atât cardio, cât şi de tonifiere. Zumba face parte dintre ele.
Zumba înseamnă fitness ascuns în dans. Este un stil solicitant, dar distractiv. „E preferatul meu. Îmi place, pentru că înseamnă relaxare şi distracţie. Este un program cardio. Arzi foarte multe calorii, fără să-ţi dai seama. La fitness simţi că munceşti, dar aici nu simţi când arzi caloriile. Timpul trece foarte repede”, explică pe scurt Daniela Toderaşcu, unul dintre instructorii noii săli amenajate în complexul Pavcom din Târgovişte.
„Zumba nu cere perfecţiune şi dă încredere în sine”
Acest program de fitness se adresează tuturor celor cărora le place dansul. „Dacă îţi place dansul suferi enorm că nu ai unde să petreci. În club te afumi şi este foarte multă muzică house, la nunţi mergi de câteva ori pe an, revelionul e numai o dată. Aici, la sală, poţi petrece în fiecare zi”, spune instructorul.
Zumba este dinamic, antrenant şi nu constrânge. „Specific la zumba este liberul arbitru al fiecărui cursant. Nu te corectează nimeni dacă nu faci o mişcare corect, pentru că nu e un curs de dans. Important este să faci mişcare. Dacă poziţia ta îţi afectează sănătatea, atunci te corectez. Pune accentul pe reuşită, nu pe greşeală. Zumba nu cere perfecţiune şi dă încredere în sine”, a adăugat Daniela, care are o experienţă destul de vastă în dans şi despre care vom detalia într-un viitor articol.
„Am ales acest stil pentru mai multă sănătate şi bună dispoziţie”
Cât despre cursanţi, începutul este promiţător. „A fost interesant şi distractiv. Am ales acest stil pentru mai multă sănătate şi bună dispoziţie”, mărturiseşte Cosmina, o târgovişteancă în vârstă de 34 de ani. „Îmi place cum este amenajat spaţiul şi mă bucur că sala e aproape de casă”, spune Maria, în vârstă de 35 de ani.
Nu există o limită de vârstă pentru practicarea acestui stil de fitness, având şi avantajul de a fi un loc de socializare, în special pentru persoanele trecute de 40 de ani. „Avem programe speciale pentru fiecare categorie de vârstă. Aici îţi faci prieteni, e ca o familie, ajungi să faci călătorii împreună, să te apropii. Este un aspect foarte important”, subliniază Daniela Toderaşcu.
La sala de aerobic şi fitness Valleriana, de la Pavcom, zumba este completat de alte programe cardio şi de tonifiere, despre care vom reveni cu informaţii.

Aici cursanţii pot urma diferite programe, atât cardio, cât şi de tonifiere. Zumba face parte din ele.

Read more

Vacanţă la bibliotecă! Află programul!

În intervalul 6-31 august, Biblioteca Judeţeană I.H.Rădulescu organizează numeroase activităţi distractive, educative şi artistice pentru copii care doresc să vină pentru a-şi petrece o mică parte din vacanţă alături de alţi colegi în cadrul instituţiei. Programul “Vacanţă la bibliotecă” se va desfăşura de luni până vineri pe toată durata perioadei între orele 11:00 şi 13:00. Biblioteca îşi deschide porţile pentru toţi copiii şi tinerii care  vor să socializeze, să înveţe lucruri noi sau să îşi demonstreze talentele artistice şi abilităţile practice. Manifestările includ: jocuri de matematică distractivă, de memorie şi perspicacitate, ateliere creative de origami, plimbări la Grădina Zoologică şi în final un carnaval “Cu mască şi fără mască”.

Read more

S-A DESCHIS CAMPANIA LA DISTRACŢIE: Partydul Kiss FM a adunat la Fieni peste 500 de persoane! Iată cum s-au distrat!

Petrecere mare sâmbătă, 19 mai, când Partydul Kiss Fm s-a întors în Club Fever Fieni pentru o nouă sesiune plenară. Olix şi Dan Finţescu au încins atmosfera cu ritmuri electrizante, iar distracţia a ţinut până după ora 4.00. Şi pentru că DJ-ii Kiss Fm se simt bine în Club Fever Fieni, au stabilit deja următorul congres al distracţiei. La ceas aniversar, pe 29 septembrie, Partydul Kiss FM va sărbători aici, împreună cu dâmboviţenii, doi ani de Club Fever.

Petrecere mare sâmbătă, 19 mai, când Partydul Kiss Fm s-a întors în Club Fever Fieni pentru o nouă sesiune plenară.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro