“Electronic symphony”, în club Fever Fieni

Sâmbătă, 14 iulie, DJ-ul din Bucureşti, Lukone, pe numele său real Vlad Lucan, va fi prezent în club Fever din Fieni.
Proiectul muzical Lukone a pornit în 2011 având până în prezent două single-uri lansate împreuna cu deMoga (voce): “Allemasse” şi “Electronic Symphony”.LuKone s-a remarcat şi prin remixurile pe care le-a realizat, precum cele pentru Inna (“Endless, “Club Rocker”) sau Morandi (“Angels”).
În domeniul producţiei muzicale, a colaborat la realizarea a numeroase hituri precum: Guess Who (Locul Potrivit, Manifest, Tot Mai Sus), Grasu XXL (Azi NU, Prea mult fum), Spike (Realitate, Scandal, Tu – feat Guess Who), Maximilian (Dragoste Nebună, Pe lângă telefon) etc.

Sâmbătă, 14 iulie, Lukone, pe numele său real Vlad Lucan, va fi prezent în club Fever din Fieni.

Read more

Zumba – un mod de a petrece în fiecare zi, la noua sală de aerobic şi fitness Valleriana (video)

Aici cursanţii pot urma diferite programe, atât cardio, cât şi de tonifiere. Zumba face parte dintre ele.
Zumba înseamnă fitness ascuns în dans. Este un stil solicitant, dar distractiv. „E preferatul meu. Îmi place, pentru că înseamnă relaxare şi distracţie. Este un program cardio. Arzi foarte multe calorii, fără să-ţi dai seama. La fitness simţi că munceşti, dar aici nu simţi când arzi caloriile. Timpul trece foarte repede”, explică pe scurt Daniela Toderaşcu, unul dintre instructorii noii săli amenajate în complexul Pavcom din Târgovişte.
„Zumba nu cere perfecţiune şi dă încredere în sine”
Acest program de fitness se adresează tuturor celor cărora le place dansul. „Dacă îţi place dansul suferi enorm că nu ai unde să petreci. În club te afumi şi este foarte multă muzică house, la nunţi mergi de câteva ori pe an, revelionul e numai o dată. Aici, la sală, poţi petrece în fiecare zi”, spune instructorul.
Zumba este dinamic, antrenant şi nu constrânge. „Specific la zumba este liberul arbitru al fiecărui cursant. Nu te corectează nimeni dacă nu faci o mişcare corect, pentru că nu e un curs de dans. Important este să faci mişcare. Dacă poziţia ta îţi afectează sănătatea, atunci te corectez. Pune accentul pe reuşită, nu pe greşeală. Zumba nu cere perfecţiune şi dă încredere în sine”, a adăugat Daniela, care are o experienţă destul de vastă în dans şi despre care vom detalia într-un viitor articol.
„Am ales acest stil pentru mai multă sănătate şi bună dispoziţie”
Cât despre cursanţi, începutul este promiţător. „A fost interesant şi distractiv. Am ales acest stil pentru mai multă sănătate şi bună dispoziţie”, mărturiseşte Cosmina, o târgovişteancă în vârstă de 34 de ani. „Îmi place cum este amenajat spaţiul şi mă bucur că sala e aproape de casă”, spune Maria, în vârstă de 35 de ani.
Nu există o limită de vârstă pentru practicarea acestui stil de fitness, având şi avantajul de a fi un loc de socializare, în special pentru persoanele trecute de 40 de ani. „Avem programe speciale pentru fiecare categorie de vârstă. Aici îţi faci prieteni, e ca o familie, ajungi să faci călătorii împreună, să te apropii. Este un aspect foarte important”, subliniază Daniela Toderaşcu.
La sala de aerobic şi fitness Valleriana, de la Pavcom, zumba este completat de alte programe cardio şi de tonifiere, despre care vom reveni cu informaţii.

Aici cursanţii pot urma diferite programe, atât cardio, cât şi de tonifiere. Zumba face parte din ele.

Read more

S-A DESCHIS CAMPANIA LA DISTRACŢIE: Partydul Kiss FM a adunat la Fieni peste 500 de persoane! Iată cum s-au distrat!

Petrecere mare sâmbătă, 19 mai, când Partydul Kiss Fm s-a întors în Club Fever Fieni pentru o nouă sesiune plenară. Olix şi Dan Finţescu au încins atmosfera cu ritmuri electrizante, iar distracţia a ţinut până după ora 4.00. Şi pentru că DJ-ii Kiss Fm se simt bine în Club Fever Fieni, au stabilit deja următorul congres al distracţiei. La ceas aniversar, pe 29 septembrie, Partydul Kiss FM va sărbători aici, împreună cu dâmboviţenii, doi ani de Club Fever.

Petrecere mare sâmbătă, 19 mai, când Partydul Kiss Fm s-a întors în Club Fever Fieni pentru o nouă sesiune plenară.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro