Parteneriat între DGASPC Dâmboviţa şi Valleriana Club Târgovişte, în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmboviţa) şi Valleriana Club Târgovilte au încheiat în data de 14 martie 2013 un protocol de colaborare, având ca obiectiv  formarea/dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă a copiilor/tinerilor cu sau fără dizabilităţi, precum şi a adulţilor cu dizabilităţi aflaţi în centrele subordonate DGASPC Dâmboviţa.

Read more

UPDATE CONCURS Vezi lista finală a câştigătorilor şi vino să faci mişcare cu Valleriana Club!

 Marin Ruxandra se alătură câştigătoarelor anunţate mai devreme: Cristina, Georgiana Lica, Puspan şi Irina Stancu. Vă aşteptăm la eveniment!

Read more

Valleriana Club a redus preţurile. Află oferta şi câştigă sănătate prin mişcare!

Puteţi alege între cursuri de dans, antrenamente de lupte şi programe de aerobic, zumba, tae bo, Pilates, fitball, body shape, step&tone, port de bras, kidsgym, cardio tone.

Read more

Nu rataţi primele petreceri zumba în aer liber din Târgovişte, organizate sub brandul Valleriana!

În acest sfârşit de săptămână, 11 şi 12 august, VallerianaClub, cu sprijinul farmaciilor Valleriana si  a centrului medical VallerianaMed organizează prima ediţie a evenimentului: Zumba fitness Open Air Party . Petrecerile vor avea loc începând cu ora 20.30, la Arsenal Cafe & Bistro din centrul oraşului Târgovişte. Nu există limită de vârstă, iar intrarea este liberă.

În acest sfârşit de săptămână, 11 şi 12 august, VallerianaClub, cu sprijinul farmaciilor Valleriana si a Centrului Medical VallerianaMed, organizează prima ediţie a evenimentului Zumba fitness Open Air Party.

 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro