UPDATE CONCURS Vezi lista finală a câştigătorilor şi vino să faci mişcare cu Valleriana Club!

Diseară poţi veni însoţit/ă la deschiderea oficială a noii săli de aerobic din incinta Pavcom, etajul 2. Valleriana Club îţi oferă ocazia să încerci gratuit noul program Zumba Fitness. Cele mai inspirate urări pentru acest început de drum vor fi premiate cu invitaţii pentru două persoane la evenimentul care va avea loc diseară, începând cu ora 18.00. Mai aveţi timp până la ora 17.00 să trimiteţi urări pentru echipa Valleriana Club, iar câştigătorii pe care îi vom anunţa imediat după ora menţionată se vor putea prezenta la sediul Valleriana Club, din complex Pavcom, etajul 2, pentru a-şi ridica invitaţiile.

 

Vineri, 12 octombrie, va avea loc lansarea oficială a sălii de aerobic Valleriana Club, din incinta complexului Pavcom, etajul 2. Sala de aerobic este amenajată corespunzător, cu parchet special pentru atenuarea şocurilor, iar lansarea aduce la Târgovişte un program nou pentru sănătatea dâmboviţenilor. “Lansarea va cuprinde prezentarea unui program foarte popular în lume, Zumba Fitness, pe care Valleriana Club îl promovează în tot judeţul”, ne-a dezvăluit Daniela Toderaşcu, unul dintre instructorii Valleriana Club.

Evenimentul de vineri va începe la ora 18.00. De la ora 19.00 participanţii vor descoperi paşii din Zumba Fitness, iar între orele 19.00-23.00 se vor distra la Karaoke Party.

Ofertele lunii octombrie

Sub motto-ul “Mişcarea pentru corp şi dans pentru suflet” Valleriana Club are şi secţiune de dans, dar şi secţiune de judo, sambo, lupte, posibilităţile de a face sport şi de a-ţi îmbunătăţi sănătatea şi condiţia fizică fiind multiple. În această perioadă sunt propuse reduceri la abonamente. Dacă aduci o prietenă la sala de aerobic, primeşti 50% discount la abonamentul Full-Time. Dacă îţi înscrii copilul la cursurile de dans, beneficiezi de o reducere de 50% în primele trei luni de la înscriere.

Valleriana Club oferă cititorilor noştri 10 invitaţii la evenimentul lansării. Ceea ce trebuie să faceţi ca să le câştigaţi este să scrieţi la comentariile acestui articol urări pentru eveniment. Cele mai inspirate dintre ele vor fi premiate.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro