ortooxacell kiss2022.gif Flax

O GRAVIDĂ INFORMATĂ: Fără zumba și kangoo jumps în sarcină!

Gazeta Dâmboviţei vă propune o nouă rubrică săptămânală, cu informaţii de interes pentru viitoarele mămici şi nu numai. Alături de dr. Andrei Tomescu, vom aduce lămuriri şi chiar vom demonta mituri legate de diferite aspecte întâlnite pe parcursul unei sarcini. De asemenea, vom răspunde, prin subiectele abordate, întrebărilor pe care le puteţi adresa prin intermediul … Citește mai mult

Cursantele Zumba Târgovişte îi urează „La mulţi Ani!” instructorului Mihaela Rădulescu

Mihaela iubeste sanatatea, miscarea si copiii mai mult decat orice remarcându-se prin acest lucru inca de acum 14 ani cand a devenit coregraf de balet in Targoviste. Nu s-a multumit doar cu asta si a dat dovada de perseverenta obtinand in 2012 certificatul de instructor Zumba, devenind si membru ZIN. In 2015, a devenit tehnician … Citește mai mult

OFERTA ZILEI: Zumba la doar 40 lei/lună pentru echipa: mamă – copil

       Ada Zubizuu vine cu o ofertă unică pentru mamele care vor să se distreze, dar şi să facă mişcare alături de copiii lor: zumba la doar 40 de lei pentru părinte şi copil. Şedinţele de Zumba Zubizuu au loc în fiecare joi,  în sala de sport a Liceului nr 6 Spiru Haret, … Citește mai mult

Sărbătorește venirea primăverii alături de Valleriana Club! Vezi ce ți s-a pregătit!

valleriana_club_echipa

Joi, 7 martie, dâmbovițenii sunt așteptați la petrecerea de Mărțișor, organizată în incinta clubului din complex Pavcom, etajul 2. Distracția începe la ora 19.00 și presupune dans, karaoke și voie bună. Echipa Valleriana Club promite multă Zumba și Belly Dance, stiluri pe care dacă nu le-ai încercat până acum, ai ocazia să le descoperi alături … Citește mai mult

UPDATE CONCURS Vezi lista finală a câştigătorilor şi vino să faci mişcare cu Valleriana Club!

 Marin Ruxandra se alătură câştigătoarelor anunţate mai devreme: Cristina, Georgiana Lica, Puspan şi Irina Stancu. Vă aşteptăm la eveniment!

Valleriana Club a redus preţurile. Află oferta şi câştigă sănătate prin mişcare!

logo valleriana club

Puteţi alege între cursuri de dans, antrenamente de lupte şi programe de aerobic, zumba, tae bo, Pilates, fitball, body shape, step&tone, port de bras, kidsgym, cardio tone.

Nu rataţi primele petreceri zumba în aer liber din Târgovişte, organizate sub brandul Valleriana!

În acest sfârşit de săptămână, 11 şi 12 august, VallerianaClub, cu sprijinul farmaciilor Valleriana si  a centrului medical VallerianaMed organizează prima ediţie a evenimentului: Zumba fitness Open Air Party . Petrecerile vor avea loc începând cu ora 20.30, la Arsenal Cafe & Bistro din centrul oraşului Târgovişte. Nu există limită de vârstă, iar intrarea este liberă.

În acest sfârşit de săptămână, 11 şi 12 august, VallerianaClub, cu sprijinul farmaciilor Valleriana si a Centrului Medical VallerianaMed, organizează prima ediţie a evenimentului Zumba fitness Open Air Party.

 

Un multiplu campion naţional la ju-jitsu şi judo şi campion mondial la salsa este instructor de Zumba şi Tae bo la Valleriana, Târgovişte. Vezi despre cine este vorba! (foto)

Eduard Rotaru predă la noua sală de aerobic-fitness Valleriana din incinta complexului Pavcom. Citeşte mai multe despre acest sportiv!

Daniela Toderaşcu, instructor la sala de aerobic-fitness Valleriana, a lucrat cu Francis Ford Coppola

Absolventă a specializării Coregrafie-Pedagogie, la Facultatea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru şi Film „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Daniela Toderaşcu a revenit la dans după 10 ani de pauză.

Zumba – un mod de a petrece în fiecare zi, la noua sală de aerobic şi fitness Valleriana (video)

Aici cursanţii pot urma diferite programe, atât cardio, cât şi de tonifiere. Zumba face parte dintre ele.
Zumba înseamnă fitness ascuns în dans. Este un stil solicitant, dar distractiv. „E preferatul meu. Îmi place, pentru că înseamnă relaxare şi distracţie. Este un program cardio. Arzi foarte multe calorii, fără să-ţi dai seama. La fitness simţi că munceşti, dar aici nu simţi când arzi caloriile. Timpul trece foarte repede”, explică pe scurt Daniela Toderaşcu, unul dintre instructorii noii săli amenajate în complexul Pavcom din Târgovişte.
„Zumba nu cere perfecţiune şi dă încredere în sine”
Acest program de fitness se adresează tuturor celor cărora le place dansul. „Dacă îţi place dansul suferi enorm că nu ai unde să petreci. În club te afumi şi este foarte multă muzică house, la nunţi mergi de câteva ori pe an, revelionul e numai o dată. Aici, la sală, poţi petrece în fiecare zi”, spune instructorul.
Zumba este dinamic, antrenant şi nu constrânge. „Specific la zumba este liberul arbitru al fiecărui cursant. Nu te corectează nimeni dacă nu faci o mişcare corect, pentru că nu e un curs de dans. Important este să faci mişcare. Dacă poziţia ta îţi afectează sănătatea, atunci te corectez. Pune accentul pe reuşită, nu pe greşeală. Zumba nu cere perfecţiune şi dă încredere în sine”, a adăugat Daniela, care are o experienţă destul de vastă în dans şi despre care vom detalia într-un viitor articol.
„Am ales acest stil pentru mai multă sănătate şi bună dispoziţie”
Cât despre cursanţi, începutul este promiţător. „A fost interesant şi distractiv. Am ales acest stil pentru mai multă sănătate şi bună dispoziţie”, mărturiseşte Cosmina, o târgovişteancă în vârstă de 34 de ani. „Îmi place cum este amenajat spaţiul şi mă bucur că sala e aproape de casă”, spune Maria, în vârstă de 35 de ani.
Nu există o limită de vârstă pentru practicarea acestui stil de fitness, având şi avantajul de a fi un loc de socializare, în special pentru persoanele trecute de 40 de ani. „Avem programe speciale pentru fiecare categorie de vârstă. Aici îţi faci prieteni, e ca o familie, ajungi să faci călătorii împreună, să te apropii. Este un aspect foarte important”, subliniază Daniela Toderaşcu.
La sala de aerobic şi fitness Valleriana, de la Pavcom, zumba este completat de alte programe cardio şi de tonifiere, despre care vom reveni cu informaţii.

Aici cursanţii pot urma diferite programe, atât cardio, cât şi de tonifiere. Zumba face parte din ele.

Relaxare prin mişcare cu Valleriana. Află unde poţi face Zumba, Tae Bo, Pilates, Aerobic, Port de Bras, gimnastică şi dansuri, la un loc!

Sub brand-ul Valleriana, s-au deschis două săli pentru mişcare în complexul Pavcom.
Ele sunt deschise de luni până sâmbătă între orele 10.00 şi 21.00 şi oferă dâmboviţenilor posibilitatea să urmeze programele favorite, fie că e vorba de aerobic şi gimnastică, fie Zumba, Tae Bo, Pilates sau Port de bras.
Instructori de renume
Cei interesaţi se pot înscrie şi la cursuri de dans, de la dans clasic, la modern şi latino. Marius Barău, din partea Tehnofarm Valleriana, ne-a oferit mai multe detalii. “Cele două săli se adresează publicului de toate vârstele, de la preşcolari la pensionari. Una dintre săli este destinată cursurilor de Zumba, Tae Bo, balet, dans clasic, latino, iar instructori sunt fraţii Eduard şi Daniela Toderaşcu, campioni europeni în 2010, în Austria. Cealaltă sală este pentru dansuri clasice, dansuri populare şi dansuri latino, iar instructori sunt Gheorghe Văduva şi fiul său, Răzvan.” În viitorul apropiat aici vor fi amenajate şi două cabinete de masaj, care să vină în completarea programului de relaxare oferit.
Vom reveni cu informaţii despre programul cursurilor, tarifele practicate şi alte informaţii utile celor care doresc să-şi îmbunătăţească sănătatea, prin mişcare.

Sub brand-ul Valleriana, au fost amenajate două noi săli pentru mişcare în complexul Pavcom.