Şi copiii din sistemul de protecţie socială îşi doresc jucării de ziua lor

De 1 iunie, copiii talentaţi care beneficiază de o măsură de protecţie specială au oferit un program artistic la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Acestei instituţii i s-au alăturat la eveniment Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Organizaţia Salvaţi Copiii- Filiala Dâmboviţa.

Read more

Emoţii pentru cei mai mici dansatori ai şcolii Salsa Elegante

Pasiunile artistice se manifestă de timpuriu şi trebuie încurajate. Cei mai mici dintre cursanţii şcolii de dans Salsa Elegante din Târgovişte au susţinut astăzi un spectacol în Parcul Chindia şi au arătat că iubesc dansul. „Îmi place să dansez şi aş vrea să devin dansatoare când o să fiu mare. De o lună-două mă duc la dansuri şi am învăţat multe”, spune Maria Ion, în vârstă de opt ani, unul dintre cei 12 micuţi care formează grupa de copii a şcolii de dans.
Deşi sunt începători şi emoţiile au fost mari, s-au descurcat foarte bijne în faţa publicului, susţinuţi fiind de pe margine de instructorii Cristina şi George Ene, iar din public de rude sau colegi mai mari de la şcoala de dans.

Pasiunile artistice se manifestă de timpuriu şi trebuie încurajate. Cei mai mici dintre cursanţii şcolii Salsa Elegante din Târgovişte au susţinut astăzi un spectacol în Parcul Chindia şi au arătat că iubesc dansul.

Read more

DICTATURĂ? Noul director al Liceului din Răcari le-a interzis elevilor să-şi susţină spectacolele pregătite pentru Ziua Copilului

UPDATE: Începând cu ora 11, zeci de elevi au sărit gardurile şcolii şi au început să se strângă la Baza Sportivă unde era programată manifestarea. Organizatorii spun că vor face tot posibilul să reaşeze programul în aşa fel încât spectacolele pregătite să aibe totuşi loc. După ora 12:00, majoritatea claselor termină orele de curs, iar copiii vor putea participa, fără îngrădire, la manifestări. 

 

 ORA 8:30: Sute de copii din Răcari trăiesc acum unul dintre cele mai frustrante momente din viaţa lor. Noul director al învăţământului din localitate, profesorul Eugen Manole, numit aseară în funcţie, a interzis tuturor copiilor şi profesorilor să participe la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, conform precizărilor făcute de primarul Marius Caraveţeanu.

Read more

Festivalul Păpuşilor Vii începe mâine. Aflaţi locaţiile în caz de ploaie!

FESTIVALUL PAPUSILOR VII 2012
VINERI, 01.06.2012

Ora 10.00 – Parcul Chindia
Deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii şi tineret al„PĂPUŞILOR VII”, ediţia a VIII – a
Deschiderea Concursurilor – „Pictură pe faţă” şi „Graffiti” – participă elevii Liceului de Artă „Bălaşa Doamna”.
 
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro