Crizantema de Aur împlineşte 45 de ani!

Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti găzduieşte de 45 de ani cel mai popular festival dedicat romanţei „Crizantema de Aur”. Anul aceasta, la Târgovişte se va desfăşura cea de-a XLV-a ediţie a Crizantemei în perioada 25-27 octombrie. Festivalului Naţional de Interpretare a Romanţei promovează  valorile autohtone şi cultura muzicală românească din 1967, de-a lungul timpului pe scenă urcând nume mari ca Ileana Sărăroiu, Gică Petrescu, Angela Moldova, Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Corina Chiriac sau Loredana Groza.

Read more

Mandinga vine la Târgovişte de zilele oraşului! Vezi programul propus pentru cele trei zile de petrecere

Gazeta Dâmboviţei a intrat în posesia unei schiţe a programului manifestărilor dedicate Zilelor Cetăţii Târgovişte 2012. Mâine, 29 august, consiliului local al municipiului i se va propune pe ordinea de zi a şedinţei ordinare şi programul manifestărilor,  gândit de executiv şi de compartimentul de specialitate. Târgoviştenii, dar nu numai ei, vor avea parte de folclor autentic, meşteri populari, muzică de calitate, teatru şi film.

Read more

Festivalul Păpuşilor Vii începe mâine. Aflaţi locaţiile în caz de ploaie!

FESTIVALUL PAPUSILOR VII 2012
VINERI, 01.06.2012

Ora 10.00 – Parcul Chindia
Deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii şi tineret al„PĂPUŞILOR VII”, ediţia a VIII – a
Deschiderea Concursurilor – „Pictură pe faţă” şi „Graffiti” – participă elevii Liceului de Artă „Bălaşa Doamna”.
 
Read more

“Primăvara Albastră” premiază talentul de a scrie

După Steluțele Pucioasei, micul orășel de sub Poalele Patranei va găzdui, în perioada 21-22 mai, un alt eveniment important, de data aceasta, pentru iubitorii de literatură și poezie. Este vorba despre Concursul Național de Cultură și Literatură ”Primăvara Albastră”, ediția a IX-a.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro