Emoţii pentru cei mai mici dansatori ai şcolii Salsa Elegante

Pasiunile artistice se manifestă de timpuriu şi trebuie încurajate. Cei mai mici dintre cursanţii şcolii de dans Salsa Elegante din Târgovişte au susţinut astăzi un spectacol în Parcul Chindia şi au arătat că iubesc dansul. „Îmi place să dansez şi aş vrea să devin dansatoare când o să fiu mare. De o lună-două mă duc la dansuri şi am învăţat multe”, spune Maria Ion, în vârstă de opt ani, unul dintre cei 12 micuţi care formează grupa de copii a şcolii de dans.
Deşi sunt începători şi emoţiile au fost mari, s-au descurcat foarte bijne în faţa publicului, susţinuţi fiind de pe margine de instructorii Cristina şi George Ene, iar din public de rude sau colegi mai mari de la şcoala de dans.

Pasiunile artistice se manifestă de timpuriu şi trebuie încurajate. Cei mai mici dintre cursanţii şcolii Salsa Elegante din Târgovişte au susţinut astăzi un spectacol în Parcul Chindia şi au arătat că iubesc dansul.

Read more

Festivalul Păpuşilor Vii începe mâine. Aflaţi locaţiile în caz de ploaie!

FESTIVALUL PAPUSILOR VII 2012
VINERI, 01.06.2012

Ora 10.00 – Parcul Chindia
Deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii şi tineret al„PĂPUŞILOR VII”, ediţia a VIII – a
Deschiderea Concursurilor – „Pictură pe faţă” şi „Graffiti” – participă elevii Liceului de Artă „Bălaşa Doamna”.
 
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro