Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

4 zile fără sistem informatic la CNAS!

Timp de patru zile, la sfârşitul acestei săptămâni, sistemul informatic care susține toate operațiunile din sistemul sanitar și farmaceutic va fi sistat în vederea implementării cadrului electronic.  În tot acest timp, nu vor putea fi prescrise și eliberate rețete compensate electronice, însă medicii vor putea da rețete simple, iar farmaciștii, la rândul lor, vor putea elibera rețete, urmând ca să introducă ulterior datele în sistem.

16 octombrie- Ziua Mondială a Alimentaţiei! 5 reguli simple pentru o viaţă sănătoasă!

Ziua Mondială a Alimentaţiei a fost stabilită de Organizaţiei Naţiunilor Unite în anul  1979.  Anual la data de 16 octombrie este sărbătorită şi în România. Scopul marcării acestei zile este necesitatea focusării asupra problemelor importante legate de sănătatea populaţiei. Alimentaţia este unul dintre factorii principali care ajută la păstrarea sănătăţii, atât fizice cât şi psihice.

Promoţie în luna iunie, la Centrul Medical Valleriana Târgovişte

Până la sfârşitul acestei luni o consultaţie medicină internă şi ecografie costă 50 de lei.
Centrul Medical Valleriana Târgovişte se află pe bd. Independenţei, nr.8, et.1. Aici se efectuează consultaţii, analize şi examinări medicale şi se oferă servicii operatorii şi post-operatorii. Pentru programări şi informaţii suplimentare cei interesaţi pot suna la 0245.222.203. De asemenea se pot face programări online, pe site-ul centrului, www.vallerianamed.ro.

Până la sfârşitul acestei luni o consultaţie medicină internă şi ecografie costă 50 de lei.