Astăzi este Ziua Mondială a Diabetului. Află ce semnificaţie are!

Data de 14 noiembrie marchează Ziua Mondială a Diabetului, boală ce afectează peste 300 de milioane de oameni din întreaga lume. Însemnătatea acestei zile este să atragă atenţia asupra prevenţiei şi controlului eficient al diabetului, asupra căruia se estimează că numărul bolnavilor se va dubla în următorii 15 ani.

Read more

Oferte la RMN, analize de laborator, ecografii, la Centrul Medical Promed System din Târgovişte. Află de ce discount-uri beneficiezi în această vară! (foto)

Centrul Medical Promed System din Târgovişte desfăşoară până la 1 septembrie 2012 o campanie amplă, prin care se facilitează accesul la o serie de analize şi de consultaţii, în vederea informării, conştientizării şi tratării pacienţilor.

Read more

Promoţie în luna iunie, la Centrul Medical Valleriana Târgovişte

Până la sfârşitul acestei luni o consultaţie medicină internă şi ecografie costă 50 de lei.
Centrul Medical Valleriana Târgovişte se află pe bd. Independenţei, nr.8, et.1. Aici se efectuează consultaţii, analize şi examinări medicale şi se oferă servicii operatorii şi post-operatorii. Pentru programări şi informaţii suplimentare cei interesaţi pot suna la 0245.222.203. De asemenea se pot face programări online, pe site-ul centrului, www.vallerianamed.ro.

Până la sfârşitul acestei luni o consultaţie medicină internă şi ecografie costă 50 de lei.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro