Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Consultații gratuite, din partea unor medici voluntari, pentru locuitorii din Bezdead

Un grup de 35 de medici voluntari din România și din America au acordat ieri consultații gratuite în localitatea Bezdead, în cadrul unui proiect care a inclus zilele acestea mai multe comunități din județ. Acțiunea a avut loc la inițiativa Primăriei Bezdead, iar localnicii din Bezdead s-au bucurat de serviciile medicale ale unor specialiști în pediatrie, stomatologie, gastroenteorologie și medicină generală, toți uniți prin dragostea pentru meseria lor și credința față de Dumnezeu.

„Încercăm să ajutăm oamenii în nevoile lor fizice. Oferim consultații gratuite, medicamente, ochelari, consultații dentare….Suntem pentru a doua oară în comuna aceasta, oamenii sunt interesați de serviciile noastre. Am mai fost în Pucioasa, Vulcana-Băi, Fieni și peste tot ne-am bucurat de interes maxim din partea oamenilor. Este ceva ce ne învață Biblia să facem: Cine știe să facă un bine, să îl facă. ”, ne-a spus Nicu Vulpe, voluntar în cadrul proiectului, pastor la Biserica Baptistă Betania din Pucioasa.

Oamenii au profitat de oportunitatea oferită și fie că au trecut prin cabinetul de medicină dentară, fie că au primit vitamine, ochelari sau că și-au măsurat tensiunea, toți au plecat mulțumiți că au avut șansa de a putea face ceva fără bani pentru sănătatea lor.

Medicii vor merge astăzi și la Fieni, unde vor acorda aceleași servicii medicale.

analize bezdead (1) analize bezdead (2) analize bezdead (3) analize bezdead (4) analize bezdead (5) analize bezdead (6) analize bezdead (7) analize bezdead (8)

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media