Alege să-ți faci analizele medicale la Clinica Purmed Târgoviște, pentru un an în cea mai bună formă!

Medicii afirmă că analizele precum hemoleucograma, glicemia, sumarul de urină sau colesterolul sunt teste pe care fiecare dintre noi ar trebui să le facă la începutul fiecărui an, deoarece cu ajutorul acestora ne monitorizăm starea de sănătate.

Acum, la Clinica Purmed Târgoviște medici foarte bine pregătiți din toate specialitățile vă așteaptă să vă faceți analizele pentru a vă asigura că începeți anul în cea mai bună formă.

Programul de lucru al clinicii este de luni, până joi, între orele 08.00-18.00, iar vineri, 08.00-17.00.

Recoltarea probelor se face de luni pana vineri, între orele 08:00 și 09:30, rezultatele fiind gata în aceeași zi.

Consultațiile și investigațiile se fac prin programare la numerele de telefon 0245211780/ 0747018171on line, pe site-ul clinicii, www.purmed.ro, prin completarea formularului de programare, sau în regim de urgență, la orice oră din timpul programului de lucru afișat.

De asemenea, Centrul medico-chirurgical PurMed dispune de sală de intervenţii chirurgicale, 5 paturi medicale pentru spitalizare pe  chirurgie generală, 3 paturi pentru alte specializări medicale şi o rezervă pentru pediatrie. Pentru pediatrie şi medicină internă, clinica are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Centrul medico-chirurgical PurMed se află pe strada Grigore Alexandrescu 7, în spatele Primăriei Târgovişte. Informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0245211780/ 0747018171 sau de pe site-ul www.purmed.ro

La Clinica PurMed, pacienţii pot beneficia de consultaţii şi tratament  pentru următoarele specialităţi:

 

CRISTIAN PURCĂROIU, UN MEDIC CARE VEGHEAZĂ LA SĂNĂTATEA TÂRGOVIȘTENILOR

purcaroiu

PUIA PURCĂROIU, MEDICUL PEDIATRU CARE S-A DEDICAT PROFESIONAL PESTE 30 DE ANI COPIILOR

SAM_0050-300x200

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro