Specialităţi POLIMED: Geriatrie

În contextul mondial în care tendinţa de îmbătrânire a populaţiei este tot mai accentuată şi având în vedere că ţara noastră nu face rabat de la această tendinţă, Centrul Medical Polimed vă aşteaptă să apelaţi la cabinetul de geriatrie sub atenta supraveghere a specialistului: Dr. Ioana POPESCU, medic primar geriatrie şi gerontologie.

Read more

Astăzi este Ziua Mondială a Diabetului. Află ce semnificaţie are!

Data de 14 noiembrie marchează Ziua Mondială a Diabetului, boală ce afectează peste 300 de milioane de oameni din întreaga lume. Însemnătatea acestei zile este să atragă atenţia asupra prevenţiei şi controlului eficient al diabetului, asupra căruia se estimează că numărul bolnavilor se va dubla în următorii 15 ani.

Read more

Vino joi, la Centrul Transfuzie Sanguină şi donează “mai mult sânge, mai multă viaţă!”

 Asociaţia Dezvoltarea Europeană a Comunităţii Locale în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, organizează o sesiune de donare de sânge în data de 14 iunie 2012 la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa din Târgovişte Toţi cei care doresc să participe la această acţiune prin donarea de sânge sunt aşteptaţi pe B-dul I.C. Brătianu, nr.4 (Spitalul Municipal Târgovişte – Dealu Mare), între orele 8.00 – 12.00.  
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro