Uleiul perfect echilibrat al naturii se găseşte la Bio Dapa din Târgovişte

Uleiul de cânepă reduce eficient colesterolul, este o sursă substanţială de Vitamina E şi are cel mai înalt conţinut de grăsimi polinesaturate (grăsimi bune) dintre toate uleiurile vegetale. El ajută în afecţiunile neurologice soldate cu spasticitate. În cazurile de traumatisme craniene şi ischemie cerebrală, reduce tensiunea intracraniană şi potenţialul convulsiv post-traumatic, iar în glaucom, reduce tensiunea intraoculară aproape la jumătate. Se foloseşte de asemenea în cazurile de cancer şi SIDA, previnind efectele secundare ale chimioterapiei. Are un aport deosebit şi în diabet, boli de piele şi boli cardiovasculare.

Uleiul de cânepă este completat de arome precum Busuioc, Chilli, Usturoi, sortimente indicate în bucătărie pentru anumite preparate, cărora le adaugă nu numai sănătate, dar şi gust.

La Bio Dapa, din complexul Mondial – subsol, Târgovişte, se găsesc şi capsule cu ulei de cânepă, o variantă mai rapidă pentru suplimentarea cu Omega 3 şi Omega 6, de asemenea şi alte produse din seminţe de cânepă, cu întrebuinţări diverse.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro