Uleiul perfect echilibrat al naturii se găseşte la Bio Dapa din Târgovişte

Uleiul de cânepă reduce eficient colesterolul, este o sursă substanţială de Vitamina E şi are cel mai înalt conţinut de grăsimi polinesaturate (grăsimi bune) dintre toate uleiurile vegetale. El ajută în afecţiunile neurologice soldate cu spasticitate. În cazurile de traumatisme craniene şi ischemie cerebrală, reduce tensiunea intracraniană şi potenţialul convulsiv post-traumatic, iar în glaucom, reduce tensiunea intraoculară aproape la jumătate. Se foloseşte de asemenea în cazurile de cancer şi SIDA, previnind efectele secundare ale chimioterapiei. Are un aport deosebit şi în diabet, boli de piele şi boli cardiovasculare.

Uleiul de cânepă este completat de arome precum Busuioc, Chilli, Usturoi, sortimente indicate în bucătărie pentru anumite preparate, cărora le adaugă nu numai sănătate, dar şi gust.

La Bio Dapa, din complexul Mondial – subsol, Târgovişte, se găsesc şi capsule cu ulei de cânepă, o variantă mai rapidă pentru suplimentarea cu Omega 3 şi Omega 6, de asemenea şi alte produse din seminţe de cânepă, cu întrebuinţări diverse.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro