Mişcare de rezistenţă? Caraveţeanu face o “enclavă” de dreapta la Răcari!

Primarul Răcariului Marius Caraveţeanu s-a poziţionat foarte clar pe scena politică a judeţului, dar în acelaşi timp foarte atipic. Pimar la al doilea mandat pe care era cât pe ce să-l piardă din cauza unei decizii de incompatibilitate date de ANI, pe care a contestat-o şi câştigat-o în instanţă, Caraveţeanu a ales să reziste pe dreapta politicii, într-o mare de stânga ce-l înconjoară în sudul judeţului. Dreapta lui Caraveţeanu nu înseamnă, însă, partidul sub flamura căruia a candidat de două ori – PDL, ci mai degrabă PNL-ul lui Volintiru şi aripa PDL în frunte cu Florin Popescu, mazilită de noua conducere a partidului. Cei doi au stat umăr la umăr cu Marius Caraveţeanu la manifestările prilejuite de ziua comunei.

 Prezent şi el la unul dintre episoadele sărbătorii: inaugurarea unui drum comunal, preşedintele CJD Adrian Ţuţuianu şi colegii săi de stânga nu s-au simţit deloc în largul lor la eveniment. Nici primarul nu a optat pentru o atitudine ipocrită şi nu s-a străduit foarte mult să le fie o gazdă extrem de agreabilă. Ţuţuianu a trăiat panglica alături de Caraveţeanu, deputaţii Georgică Dumitru şi Florin Popescu şi a părăsit manifestările, după un program stabilit anterior de vizite la obiective de infrastructură din sudul judeţului. A postat totuşi pe o reţea de socializare o fotografie de la eveniment, din care spre surprinderea tuturor nu l-a tăiat pe rivalul său politic Florin Popescu.

 Drumul inuagurat la Răcari face legătura între Răcari şi Butimanu. Are aproximativ 11 kilometri şi a costat mai mult de 8 miliarde, fiind început în 2009, cu o finanţare guvernamentală pe HG 577.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro