Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021
diabet

Specialităţi POLIMED: Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice

Centrul Medical Polimed vine în întâmpinarea pacienţilor cu cabinetul de Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, în care aceştia beneficiază de experienţa şi profesionalismul medicului specialist, dr. Adriana VASILE.

Vă puteţi adresa cabinetului, pe baza unei programări, în cadrul următorului program :

Luni

Dr. Vasile Adriana

15:00

21:00

Marţi

Dr. Vasile Adriana

15:00

21:00

Miercuri

Dr. Vasile Adriana

15:00

21:00

Joi

Dr. Vasile Adriana

15:00

21:00

Vineri

Dr. Vasile Adriana

15:00

21:00

Sâmbătă

Dr. Vasile Adriana

09:00

14:00

 

Având în vedere că diabetul este o boală care în cele mai multe cazuri apare după mulţi ani de excese, stres şi sedentarism, Centrul Medical Polimed vă oferă premisele unei vieţi sănătoase şi îndelungate.

Se apreciază că, în ciuda eforturilor de urmărire mai atentă a populaţiei şi de îmbunătăţire a metodelor de diagnostic, există cel puţin 30% din cazuri cu diabet zaharat tip 2 nediagnosticat.

Diabetul zaharat este o boală invalidantă prin complicaţiile cronice (în special cardiovasculare) pe care le poate genera. Odată apărute, complicaţiile cronice scad calitatea vieţii, capacitatea funcţională, autonomia pacienţilor, cresc numărul zilelor de spitalizare, a consultaţiilor medicale şi a cheltuielilor pentru medicaţie

Încă din anul 2009 Centrul Medical Polimed a venit în sprijinul populaţiei judeţului Dâmboviţa cu posibilitatea acordării de consultaţii de specialitate, prin înfiinţarea cabinetului de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Află ce servicii medicale oferă centrul!

Beneficiind de contract cu CAS Dâmboviţa, cabinetul oferă servicii de screening, diagnostic şi tratament al diabetului zaharat şi al complicaţiilor sale cronice micro şi macroangiopatice. Consultaţiile sunt gratuite pentru pacienţii cu bilet de trimitere către specialist şi de asemenea aceştia beneficiază de reţete compensate. Având laborator propriu, la Polimed  pacienţii sunt atent monitorizaţi prin efectuarea periodică a glicemiei, a profilului lipidic şi a altor parametrii esenţiali până la obţinerea echilibrului metabolic relevant şi de valoarea hemoglobinei glicozilate, ulterior frecvenţa evaluarilor variind în funcţie de caz şi de recomandările ghidurilor în vigoare.

Activitatea desfăşurată de noi constă în depistarea precoce activă a persoanelor cu diabet zaharat în grupurile populaţionale cu risc, tratarea pacienţilor odată diagnosticaţi conform protocoalelor terapeutice bazate pe evidenţe internaţionale, prevenirea instalării complicaţiilor cronice şi a agravării lor prin screening-ul sistematic al complicaţiilor şi tratamente specifice în cazul agravării complicaţiilor cronice, în colaborare cu specialiştii cardiologi, nefrologi, neurologi şi oftalmologi.

Educaţia terapeutică a pacientului cu diabet zaharat este o altă componentă importantă a activităţii de îngrijire specifice desfăşurate, parte integrantă din managementul diabetului zaharat.

Nu de puţine ori şi nu în ultimul rând, peronalul centrului medical asgură suportul psihologic de care pacienţii au nevoie pentru îmbunătăţirea stării de spirit.

Oriunde vă aflaţi pe tot teritoriul ţării, fie că sunteţi în concediu sau în tranzit, la mare sau la munte, partenerii Centrului Medical Polimed vă stau la dispoziţie.  Reţeaua privată de sănătateRegina Maria, Hiperclinica MedlifeMedicover Romania, parte a Grupului European Medicover,SanadorPolisano, şi lista continuă, sunt unii dintre cei mai mari şi cunoscuţi parteneri centrului, de a căror experienţă şi performanţă puteţi beneficia în tratarea afecţiunilor de care suferiţi.

Citiţi şi:

Specialităţi POLIMED : Osteodensitometrie

Specialităţi POLIMED: Cardiologie

Specialităţi POLIMED: Ginecologie

Specialităţi POLIMED: Urologie

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI