La vremuri noi… aceleaşi licee dâmboviţene, unde promovabilitatea la Bac nu trece de 10%

Distribuie:

Chiar dacă procentul de promovabilitate la Bacalaureatul din acest an a fost ceva mai mare faţă de anul trecut, sunt licee în judeţul nostru unde continuă trendul din anii trecuţi, cu la fel de puţini promovaţi şi multe note de 1 şi 2.

Este cazul Liceului Tehnologic Tărtăşeşti, unde doar 5 absolvenţi din 52 au luat Bac-ul, deşi, dacă ne uităm, comparativ cu anul trecut, când liceul nu a avut nicun promovat, situaţia este ceva mai „bună”.

Şi Liceul Tehnologic Pucioasa se numără printre liceele codaşe la Bac, cu doar 6 promovaţi din 83, dintre promovaţi o singură elevă obţinând puţin peste 8, restul reuşind să treacă doar cu medii peste 6.

Liceul Teoretic Vişina ”se laudă” anul acesta doar cu 16 promovaţi din 96 la Bacalaureat, iar Liceul Auto Târgovişte cu 7 din 78 de candidate, acelaşi număr de promovaţi ca şi anul trecut, în 2011 fiind singurul liceu cu promovabilitate zero la examenul maturităţii.

Un alt liceu cu rezultate foarte proaste la Bac este Grupul Şcolar Dr.C.Angelescu Găeşti, unde din 291 de candidate, au promovat doar 22, din care doar unul cu media opt, restul obţinând medii mai mici.

Prin urmare, subiectele diferenţiate la română sau camerele de luat vederi n-au rezolvat foarte multe, iar fiecare an adduce cu sine, de o perioadă încoace, aceleaşi rezultate slabe, mai ales la grupurile şcolare, unde, din păcate, nici la capitolul practică nu se stă foarte bine, dacă la teorie se spune că nu se poate face comparative cu liceele teoretice.

 

Citeşte şi Ele sunt fetele de 10 la Bac cu care se mândrește Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro