PDL Dâmboviţa are datorii de 170 000 de euro!

 

Majoritatea sumelor datorate de PDL Dâmboviţa sunt pentru acţivităţile din campaniile electorale. Deocamdată  noua conducere nu a identificat cine sunt cei care au făcut aceste cheltuieli pentru că pe facturi scrie doar PDL. “Vom vedea cine a semnat”  a spus Popescu, care a mai precizat şi că nu ştie la acest moment dacă din aceste datorii unele sume sunt prescrise. El a mai spus şi că nu s-au găsit documente dim care să reiasă că Biroul Politic Judeţean ştia de aceste cheltuieli. Singurul democrat liberal care a recunosut că are datorie la partid este senatorul Ovidiu Isăilă. Acesta a anunţat conducerea că va achita, în cel mai scurt timp, datoria în sumă de 20 000 de euro.


Contactat telefonic, fostul preşedinte al partidului, Florin Popescu a declarat pentru Agerpres că, în timpul mandatului, “nu m-am ocupat de situaţia financiară a partidului, ci doar de cea politică”. Pe de altă parte colegii săi spun că deciziile legate de cheltuieli fac parte din fişa postului de preşedinte. “Dumneavoastră vă puteţi imagina că un preşedinte de partid nu ştie despre situaţia financiară a acestuia. Recunosc, eu nu am o imaginaţie aşa bogată şi nu-mi pot închipui”, a comentat pe marginea subiectului purtătorul de cuvânt al PDL, Marin Antonescu. Cum la acest moment, lucrurile sunt destul de tulburi în situaţia financiară a organizaţiei rămâne de văzut cum va ieşi PDL Dâmboviţa din această situaţie. Mai ales că înainde de demararea controlului se vorbea, pe surse, de o datorie de 200.000 de euro, pe care ar fi strâns-o PDL Dâmboviţa. Cum sursele au fost foarte aproape de realitate este greu de crezut că rezultatul auditului intern a fost surprinzător pentru democrat liberalii dâmboviţeni.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca