Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021
geriatrie

Specialităţi POLIMED: Geriatrie

Programul cabinetului, cu programare prealabilă, este:

Luni – Vineri: 17:30 – 20:00

Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Geriatria sau, într-o accepţiune mai largă, gerontologia clinică, se ocupă cu prevenirea, terapia, supravegherea continuă şi readaptarea la viaţa socială a vârstnicilor şi bătrânilor.

Geriatria poate fi privită ca fiind medicina internă a pacientului vârstnic, la care se adaugă abordarea problemelor de natură psihologică şi socială.

Astfel, pentru a integra şi  aspectele sociale ale geriatriei la Centrul Medical Polimed pacienţii beneficiază de consultaţii şi investigaţii gratuite pe baza biletului de trimitere, având contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi pentru specialitatea geriatrie.

Odata cu înaintarea în vârstă apare o creştere de ţesut adipos, modificări articulare datorate artrozelor, fragilitatea oaselor, ca urmare a osteoporozei, muşchii sunt afectaţi în procese degenerative care le modifică troficitatea şi masa.

Practic, pacientul vârstnic se confruntă cu o serie de boli cronice peste care se suprapun afecţiuni acute şi care trebuie abordate ca un  ansamblu. Putem spune că geriatria tratează pacienţi şi nu boli, fiecare pacient fiind unic şi având o terapie personalizată.

Pentru a îmbunătăţi şi mai mult viaţa pacienţilor Centrul Medical Polimed promovează cunoscute curele anti-ageing cu Gerovital, în cadrul cabinetului de Geriatrie, cu menţiunea că aceste cure pot fi aplicate chiar începând cu vârsta de 35-40 de ani pentru prevenţie, şi în funcţie de afecţiune se recomandă infiltraţii cu Gerovital.

 

Oferta cabinetului este de 5cure/ an din care ultima gratuită

(pentru oferta completă solicitaţi informaţii la 0245216446 – recepţie).

Cei care se adresează cabinetului de Geriatrie pot beneficia şi de celelalte servicii clinice şi paraclinice din cadrul policlinicii pentru a dobândi o stare de sănătate cât mai bună.

Reamintim că indiferent unde vă aflaţi pe tot teritoriul ţării, fie că sunteţi în concediu sau în tranzit, la mare sau la munte, partenerii Polimed vă stau la dispoziţie.  Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, Hiperclinica Medlife, MedicoverRomania, parte a Grupului European Medicover, Centrul de recuperare cardiovasculară CardioRec Corbeanca,SanadorPolisano şi lista continuă, sunt unii dintre cei mai mari şi cunoscuţi parteneri ai clinicii, de a căror experienţă şi performanţă pacienţii Polimed pot beneficia în tratarea afecţiunilor de care suferă.

 

Citiţi şi:

Specialităţi POLIMED : Osteodensitometrie

Specialităţi POLIMED: Cardiologie

Specialităţi POLIMED: Ginecologie

Specialităţi POLIMED: Urologie

Specialităţi POLIMED: Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI