1 IUNIE – ZIUA COPILULUI: Vezi ce surprize îi aşteaptă pe micuţi în Târgovişte!

Distribuie:

 

 Acţiunile din Parcul Chindiei vor debuta începând cu ora 10:00. PNL Dâmboviţa va organiza mai multe concursuri şi jocuri pentru cei mici, care vor primi şi cadouri supriză. De la ora 13:00, Andrei Plumb şi “Asociaţia Împreună pentru Târgovişte” îi vor bucura pe copii  cu face payting, concursuri şi premii. Tot de la ora 13:00, organizaţia Andrei Albu şi TSD Târgovişte vor aduce pe scenă formaţia Toom Girl, o trupă ce seamănă cu System. Din trupă fac parte şi membri ai organizaţiei târgoviştene.

În cadrul campaniei umanitare “Să creștem împreună copii sănătoși”, având ca scop achiziționarea unui aparat medical (monitor funcții vitale) pentru secția Pediatrie a Spitalului Județean Târgoviște, Axa România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, vă oferă sâmbătă, 01.06, între orele 10.00 – 14.00, un spectacol cu și despre copii.

Vor participa copii și grupuri de copii conduse de doamna prof. Lidia Andronic (Palatul Copiilor), doamna instructor Zumba și prof. dansuri Mihaela Rădulescu, doamna prof. Mihaela Bulgare (Școala Coresi) și domnul prof. Vasile Lupasc, dar și alți copii talentați din orașul nostru.

 În Parcul Mitropoliei, de la ora 10:00, organizaţia PSD Târgovişte are şi ea o acţiune în care copii sunt invitaţi la desene pe asfalt şi face paiting, iar la sediul PSD, de la 10:30, tinerii sunt invitaţi la o dezbatere liberă cu tema “Garanţia pentru tineri”.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro