PNL, TSD şi Andrei Plumb s-au “luptat” să le facă pe plac copiilor de 1 iunie (GALERIE FOTO)

Mii de copii, părinţi şi bunci au participat ieri la manifestările organizate în Parcul Chindia cu ocazia Zilei Copilului. Cei mici au avut parte de  o avalanşă de suprize, jocuri, muzică şi voie bună. S-au întrecut să-i bucure pe cei mici de ziua lor organizaţia PNL Târgovişte, organizaţia TSD Târgovişte şi Andrei Plumb alături de Asociaţia “Împreună pentru Târgovişte”, în evenimente organizate separat.

Primii au fost liberalii. “Moş PNL” Lucian Enache, consilier local municipal, a ascultat sute de cântece, poezii şi mesaje de la cei mici, oferindu-le copiilor eşarfe, dulciuri şi baloane. (foto 1) PNL Târgovişte a avut sprijinul organizaţiei judeţene, a celei de femei, dar şi a tinerilor.

Tinerii social democraţi au avut şi ei de lucru, bucurându-i pe copii cu dulciuri şi face-payting. Sute de copii au trecut şi pe la standul TSD pentru o pictură de printesă, fluture sau Batman. (foto 2) TSD a avut şi un moment artistic cu trupa Toom Girl, o trupa târgovişteană de percuţie, asemănătoare cu System, din care fac parte tineri social democraţi. (foto 3)

La prânz a fost rândul lui Andrei Plumb care, alături de Şcoala Victorioşilor, a oferit un spectacol antrenant pentru copii. Micuţii au cântat, dansat, au putut să sară gratuit în trambuline şi au plecat acasă cu baloane şi mici surprize dulci. (foto 4)

Pentru că au muncit de 1 iunie, liderii locali ai partidelor au petrecut în parc alături de copii lor. I-am zărit printre alţii pe Alen Georgescu, preşedintele PNL Târgovişte alături de familie (foto 5) şi pe Cristian Stan, şeful social democraţilor târgovişteni, împreună cu fetiţa sa. (foto 6)

tsd_parctsd_trupaplumb_parcalen_cu_familiastan_cu_fetita 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro