1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului

Distribuie:

  În data de 01 iunie 2016, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmbovița) au fost organizate manifestări dedicate zilei de 1 iunie -Ziua Internațională a Copilului, la care au participat secretarul general al Consiliului Județan Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, directorul general DGASPC Dâmbovița, Cristiana Bucur, directorul general adjunct DGASPC Dâmbovița, Doinița Dinu și alți invitați.

    Programul a fost susținut de copii talentați care beneficiază de o măsură de protecție specială. Aceștia au oferit un spectacol cu cântece, dansuri, poezii și au participat la un concurs de desene pe asfalt cu tema “Ziua copilului” și concursul “Nimerește ținta”. Toți copiii au primit cadouri și diplome din partea organizatorilor.

    În toate centrele pentru copii din subordinea instituţiei, au fost organizate manifestări dedicate zilei de 1 iunie, care au constat în jocuri distractive, concursuri sportive și mese festive, iar la sediul instituției au fost expuse obiecte confecționate în cadrul atelierelor ocupaționale, de către copii de la Complexul de Servicii Sociale Târgoviște “‘Floare de Colț”.

    De Ziua Internaţională a Copilului, le urăm tuturor copiilor din judeţ La Mulţi Ani!

Director general,

ing. Cristiana Bucur

Persoană de contact,

cons. Cerasela Gurgu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro