Alegeri 2016: Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole, scurtă radiografie a campaniei electorale pentru alegerile locale

Pareşedintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole, a făcut astăzi, într-o conferinţă de presă, o radiografie a acestei campanii electorale, aflată pe ultima sută de metri înainte de ziua votului.

Potrivit liderului UNPR, PSD Dâmboviţa este partidul care a încălcat cel mai mult legea în această campanie electorală, iar organele abilitate nu au sancţionat în niciun fel acest comportament până acum, nesoluţionând niciuna dintre sesizările UNPR.

Nu numai PSD încalcă legea, însă, aşa cum spune lideurl UNPR Dâmboviţa.

Acum câteva zile, am avut semnale din partea cetăţenilor ce locuiesc pe strada Avram Iancu, care ne-a relatat faptul că unii dintre liderii Partidei Romilor Pro Europa au venit pe stradă şi au împărţit pungi cu fructe şi legume. Rog autorităţile şi organele abilitate să-şi facă treaba şi să urmărească aceste tipuri de campanii, pentru că nu sunt legale.-Bogdan Manole

De asemenea, Manole a sesizat faptul că Alexandru Oprea şi Adrian Ţuţuianu, angajaţi ai statului, fac campanie electorală în timpul serviciului, pe banii statului.

Se pare că unele partide nu fac altceva decât să încalce legea şi aici mă refer la PSD. Aş vrea să spun că domnul Alexandru Oprea, directorul RAGC, este în concediu medical şi se pare că face campanie pentru PSD, ceea ce nu mi se pare normal şi vreau ca organele abilitate să-şi facă treaba acum, în al doisprezecelea ceas, deoarece s-au făcut foarte multe sesizări şi iată că ne aflăm la finalul campaniei şi nu s-a luat nicio măsură. Sperăm ca de această dată, cei care ar trebui să-şi facă treaba şi să controleze aceste aspecte să o facă şi să ia măsuri.

Al doilea aspect pe care vreau să-l evidenţiez este faptul că Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, face campanie electorală în timpul serviciului pe banii noştri, ai cetăţenilor, foloseşte maşina de serviciu. – Bogdan Manole

Preşedintele UNPR a mai vorbit şi despre campania murdară de la Răzvad, dar şi despre frica oamenilor  de a vorbi despre ceea ce îi doare.

Bogdan Manole a precizat că, în ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat în această campanie electorală, UNPR Dâmboviţa a făcut o campanie curată, în care s-au parcurs peste 300 de kilometri pe jos, discutând cu oamenii pentru a afla ce îşi doresc aceştia.

Campania noastră a fost una extrem de grea, datorită acestor ameninţări, însă am mers în fiecare localitate, am discutat cu cetăţenii şi majoritatea doresc schimbare, majoritatea vor să îşi îmbunătăţească viaţa şi sperăm ca pe data de 5 iunie să meargă, să iasă la vot şi să facă acea schimbare de care vorbesc.-Bogdan Manole

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “Alegeri 2016: Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole, scurtă radiografie a campaniei electorale pentru alegerile locale

 • 3 iunie 2016 at 20:50
  Permalink

  Daca ajunge Bogdan Manole presedinte CJD jur ca nu mai calc prin Dambovita niciodata. :))

  Acum serios. Nu o sa ajunga ceva pe acolo. E catelul lu’ Miculescu si chiar daca ar iesi UNPR CU 50%, ii da M. niste banuti si se rezolva. Oricum mai bine Miculescu decat Manole.

  Manole nu are nicio treaba cu realitatea, dar totusi am ramas socat sa vad comentariul asta.

  Reply
 • 2 iunie 2016 at 6:44
  Permalink

  Rezultate vot Dambovita 5 iunie 2016: Bogdan Manole=CJD, Tutuianu=SAPOCA.

  Reply
 • 1 iunie 2016 at 22:03
  Permalink

  Au murit oameni la Revolutia din 1989 ca sa nu ne mai fie frica- concetatenii nostrii trebuie sa inteleaga ca cei care ne conduc pentru o scurta perioada de timp, o fac pe banii nostrii- noi le platim lefurile, ca sa gestioneze bine orasele ,tara…..
  Nimeni numai trebuie umilit, intimidat, amenintat- romanii trebuie sa-si cunoasca drepturile dar si obligatiile.

  Reply
 • 1 iunie 2016 at 19:47
  Permalink

  Omul asta chiar merita sa fie votat, va schimba ceva in Dambovita. Succes.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro