Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021
logo valleriana club

Valleriana Club a redus preţurile. Află oferta şi câştigă sănătate prin mişcare!

Cele mai noi săli pentru mişcare din Târgovişte, deschise sub brandul Valleriana, propun dâmboviţenilor de toate vârstele un stil de viaţă mai sănătos. Oferta clubului situat în încinta complexului Pavcom este variată.

Cursurile de dans se adresează în special copiilor. Aici pot face balet şi dans de caracter, salsa, merengue, rueda şi bachata, dans modern şi latino, dansuri populare româneşti şi dans sportiv. Cuplurile pot învăţa dansul mirilor.

Cât priveşte luptele, antenamentele se adresează atât copiilor, cât şi tinerilor şi adulţilor. Categoriile de lupte practicate la Valleriana Club sunt: Judp, Sambo, Autoapărare, Luptă de stradă, Tae-bo, Nunceaku, Security Bodyguard. Sala de lupte este echipată cu saltele şi echipament profesionist conform standardelor Federaţiei Române de Sambo.

Sala de aerobic are o suprafaţă de 300 m2 şi este dotată cu parchet cu un nivel de absorbţie a şocului. Aici se desfăşoară mai mlte programe, adresate diferitelor categorii de persoane. Mai multe informaţii despre programele desfăşurate se pot obţine la numărul de telefon 0245 62 00 01.

Cât despre categoria de lupte sau programul de aerobic ce vi s-ar potrivi, vă stau la dispoziţie instructorii Eduard Rotaru şi Daniela Toderaşcu.

Programul sălilor din cadrul Valleriana Club este de luni până vineri între orele 9.00-21.00 şi sâmbăta în intervalul 9.00-18.00. O şedinţă costă 15 lei, 10 şedinţe – 75 lei, iar un abonament full time – 100 de lei. Există posibilitatea ca cei care se înscriu la cursurile clubului să poată urma mai multe programe, în acelaşi abonament, în funcţie de preferinţe sau recomandările instructorilor.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Flax Gopo
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media