Cursantele Zumba Târgovişte îi urează “La mulţi Ani!” instructorului Mihaela Rădulescu

Mihaela iubeste sanatatea, miscarea si copiii mai mult decat orice remarcându-se prin acest lucru inca de acum 14 ani cand a devenit coregraf de balet in Targoviste. Nu s-a multumit doar cu asta si a dat dovada de perseverenta obtinand in 2012 certificatul de instructor Zumba, devenind si membru ZIN. In 2015, a devenit tehnician nutritionist si instructor Kangoo.
Mihaela Radulescu spune ca: “sportul trebuie sa fie o preocupare prezenta in viata oricui, un corp frumos Nu trebuie privit doar din perspectiva estetica, El reflecta sanatatea noastra interioara”. Iubeste foarte mult ceea ce face si doreste sa faca performanta cu cele pe care le instruieste. De la sfarsitul anului 2013, de cand si-a construit propria sala unde isi desfasoara activitatea in fiecare seara, practicand Zumba, si-a atras cat mai multe cursante prin felul ei de a fi si prin profesionalismul de care a dat dovada inca de la inceput. Merge pe Deviza: Respecta si vei fi respectat!
zumba (3)
S-a remarcat pe plan national si international prin perseverenta si seriozitate, fiind invitata periodic sa participe la diferite evenimente in domeniu. Este un om cu care lucrezi la maxim in timpul antrenamentului, iar la final poti rade si glumi. Nu conteaza din ce categorie sociala vin cursantele sale, ea stie doar ca sunt acolo pentru a muncii si vrea cu tot dinadinsul ca acestea sa aiba rezultate vizibile cand fac impreuna Zumba. Tocmai pentru acest lucru este extrem de iubita de cele din jurul ei motiv pentru care nu puteau lasa sa treaca ziua de 18 iunie 2015 fara a-i multumi instructorului lor ca exista si ca aceasta le este mai mult decat un prieten devotat. Cursantele Zumba Targoviste ii ureaza: “sa ramana tanara, iubitoare, frumoasa si sa aiba un tel de la care sa nu se abata niciodata pentru ca nimic nu este intamplator”.
Cursantele Zumba Targoviste ii ureaza La multi Ani! celui mai bun instructor, Mihaela Radulescu.
zumba (2)
 
zumba (4)
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Cursantele Zumba Târgovişte îi urează “La mulţi Ani!” instructorului Mihaela Rădulescu

  • 19 iunie 2015 at 14:54
    Permalink

    La multi ani, Mihaela Radulescu! Esti cea mai buna! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa-ti pastrezi energia cu care ne-ai obisnuit si sa dansezi cu echipa zumba si la 85 de ani! Nu mai e alta ca tine!!!! Te iubim!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro