Nou în Târgovişte! Cursuri de Belly Dance, la Valleriana Club. Vezi de ce te interesează! (foto)

Belly Dance Workout un program plin de feminitate, senzualitate, mister şi exotism. Este un program uşor cardio, în care se lucrează muşchii abdominali, plasticitatea, coordonarea şi mişcarea armonioasă a întregului corp cu zâmbetul pe buze şi fără nici un efort. « Reprezintă  o combinaţie echilibrată între mişcări ritmate, bine definite de şolduri şi abdomen şi unduiri lente ale corpului. Este accesibil tuturor şi nu necesită o pregătire specială, doar dorinţa de a descoperi FEMEIA din tine » ne dezvăluie Daniela Toderaşcu, profesor de dans şi coregraf licenţiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”, UNATC, instructor autorizat de Zumba, Zumba Gold, ZumbAtomic, Aerobic şi Fitness.

« Constat că  latura noastră feminină este foarte mult inhibată de stilul de viaţă împrumutat din Occident, de educaţia primită, plină de complexe şi blocaje emoţionale, şi un respect de sine foarte scăzut. Femeia a uitat să fie femeie! Ea este mamă, soţie, fiică, soră, angajat, prietenă, bunică şi a uitat de ea. Văd pe strada multe femei îngrijorate, triste,  cu aşa-zisa “cuta grijei zilei de mâine” ivită printre sprâncene, obosite, neiubite şi neglijate de parteneri. Iar cel mai mult mă doare să văd că sunt resemnate, nu împăcate, ci resemnate, parcă fără dorinţa de a mai face ceva şi pentru ele. » Veniţi să vă redescoperiţi, să vedeţi cât de minunate şi frumoase sunteţi, aşa cum sunteţi! Imi place să vă văd zâmbind şi bucurându-vă de viaţa pe care o aveţi. » este mesajul Danielei Toderaşcu pentru dâmboviţence şi nu numai.

În afară de Belly Bance, Valleriana Club din incinta complexului Pavcom, etajul 2, din Târgovişte propune cursanţilor programe de Tango Argentian, Dansuri latino, Zumba, Balet, Dans modern, Port de Bras. Detalii la telefon 0245.620.001.

 belly_dance_2 belly_dance_1

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro