Bokwa, un nou program de mişcare la Valleriana Club. Încearca şi vezi dacă ţi se potriveşte!

Bokwa este un program cardio bazat pe combinaţii flexibile de paşi, executate pe fundalul sonor al unor hituri cu beat constant.

Bokwa se adresează atât celor care preferă exerciţiile ce presupun repetiţie, cât şi celor care simt mereu nevoia de ceva nou. „Este energie, este joacă, este o metodă de a antrena mintea şi corpul şi recomand celor care se plictisesc repede şi vor mereu ceva nou”, spune Alice Şotreanu, unul dintre instructorii de la Valleriana Club. Aici târgoviştenii pot urma programele de mişcare preferate, având la dispoziţie : Aerobic, Zumba, Bokwa, Circuit Training şi Pilates. Un abonament Full time costă 50 de lei şi le permite celor mai sârguincioşi să participe la toate programele propuse. Este şi cazul târgoviştencei Ana Maria Marcu, de 33 de ani, care a reuşit cu ambiţie şi voinţă puternică să slăbească mai mult de 20 de kilograme în aproape patru luni de când vine la sala Valleriana Club din incinta complexului Pavcom, etajul 2.

Te simţi ca într-o familie”

„Urmez toate programele aici, la Valleriana Club, unde fac mişcare zilnic, cel puţin trei ore. Solicită din timpul meu, dar câştig pe altă parte, unde este mai impotant – sănătate şi frumuseţe. Alice şi Ionuţ nu sunt nişte smpli antrenori. Sunt de vârsta noastră, sunt ca nişte fraţi, ca nişte îndrumtori, nu se rezumă la program şi atât. Avem discuţii libere despre toate. În plus sunt pregătiţi, au diplomele şi licenţele necesare pentru ceea ce predau. Ştiu să impună programul în aşa măsură încât să-l poţi duce până la capăt şi să dea rezultate. Punctul forte este că te simţi ca într-o familie. Glumim, rădem, schimbăm impresii, reţete de mâncare, de viaţa şi asta contează foarte mult”, ne mărturiseşte Ana Maria. Ea recomandă tuturor să facă mişcare. „O minte sănătoasă într-un trup sănătos este o lecţie obligatorie. Sportul detensionează, este cel mai bun psiholog, foloseşti timpul în mod util, făcându-ţi un bine.”

Mai multe despre programele şi programul Valleriana Club puteţi afla la telefon 0245.62.00.01 sau pe pagina de facebook Valleriana Club.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro