Valleriana Club Târgovişte propune gimnastică aerobică pentru toate vârstele

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciţii şi mişcări ce dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului.

“Aerobic” înseamnă literal “cu oxigen” şi are o mare importanţă în educaţia spirituală şi emoţională, dezvoltând o spontaneitate şi naturaleţe a mişcărilor, necesare în viaţa de zi cu zi. Având tangenţă cu muzica şi dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic şi lărgirea orizontului spiritual.
Niveluri de intensitate în exerciţii de aerobic
Mulţi oameni sunt convinşi că exerciţiile de aerobic de intensitate mică sunt o metodă de a pierde grăsimea. Atunci când faci aerobic la intensitate mica, corpul tinde să folosească grăsimea ca energie. În cazul aerobicului cu intensitate mare, corpul foloseşte carbohidraţi drept “combustibil” primar pentru energie şi de asemenea arde mai multe calorii, ajutând la grăbirea metabolismului.

Mai multe informaţii despre programele de mişcare Valleriana Club Târgovişte aflaţi la recepţia clubului din Complex Pavcom, etajul 2, de luni până vineri între orele 10.00-20.00 sau la telefon 0245.620.001.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro