ortooxacell kiss2022.gif Flax

Valleriana Club Târgovişte vă propune Circuit Training – o infinitate de exerciţii pentru cele mai bune rezultate

Este un program ce combină elementele cardio cu cele de forţă pentru îmbunătăţirea rezistenţei, flexibilităţii, coordonării şi a mobilităţii.  „Este un program dinamic, tonic, lucrează toate grupele musculare.  După cum îi spune numele este în circuit, cu un număr de 12 până la 20 de exerciţii, ce ajută la arderea caloriilor şi la tonifiere”, explică pe scurt instructorul Ionuţ Daniel Tudorică. ” La acest antrenament nu te plictiseşti şi este o adevarată provocare, deoparece cuprinde o serie de exercitii care se repetă de două până la şase ori, în funcţie de nivelul de pregătire şi de dificultatea elementelor, cu sau fără pauză între serii.  Circuitul se schimbă de fiecare dată, pentru că avem o infinitate de exerciţii”, adaugă instructorul.

„Am reuşit să îmbrac din nou blugi care nu mă mai încăpeau”

Programul se adresează tuturor persoanelor, de la adolescenţi la persoane de vârsta a treia şi este apreciat de clienţii Valleriana Club.  „Îmi place că la Circuit Training se lucrează fiecare grupă de muşchi, pe rând.  Se lucrează intens, este dinamic şi are rezultate.  Sunt foarte mulţumită. Eu urmez toate programle Valleriana Club, în afară de Zumba, care nu mi se potriveşte, însă din mai, de când a început acest program, simt într-adevăr că vin la sală.  Am reuşit să îmbrac din nou blugi care nu mă mai încăpeau.  Recomand şi altora.  Făcând mişcare, te simţi mai bine, pierzi kilograme şi tonifici muşchii.  Este un program eficient”, este de părere Indra Milea, din Târgovişte.

„Un zâmbet mic înainte şi unul larg după”

Circuit Training este un program intens, însă necesită efort şi răbdare pentru a obţine rezultate care, spune Ionuţ, se văd în minim trei luni de antrenament. Odată cu arderea caloriilor şi tonifierea musculaturii, acest program aduce următoarele avantaje:
– dezvoltă forţa şi rezistenţa;
– combină exerciţii suficient de simple încât să-ţi lase un sentiment de satisfacţie la sfârşitul şedinţei;
– trecerea rapidă de la un exerciţiu la altul nu îţi lasă timp să te deconcentrezi;
– în cadrul antrenamentelor în care se lucrează cu greutăţi consumul caloric creşte cu 30% faţă de un antrenament obişnuit.
Iar un alt câştig important al acestui program este subliniat de instructorul Valleriana Club în mesajul său pentru dâmboviţeni: „Un zâmbet mic înainte şi unul larg după”.

Mai multe despre programul şi programele de mişcare Valleriana Club, din incinta complexului Pavcom, etajul 2, puteţi afla la telefon 0245.62.00.01 sau de pe pagina de facebook Valleriana Club.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media